search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:20
MENU CLOSE

Τουρνουά Στουτγκάρδης: Απευθείας στον 2ο γύρο ο Τσιτσιπάς

11.06.2023 00:55
TSITSIPAS

Η σεζόν στο γρασίδι ξεκινά για τον Στέφανο Τσιτσιπά στην Στουτγκάρδη, την προσεχή εβδομάδα (12-18/06), με τον έλληνα πρωταθλητή να παίρνει μέρος στο 250άρι τουρνουά με την επωνυμία «Boss Open», και μάλιστα ως το νo1 του ταμπλό.

Ο 24χρονος Τσιτσιπάς, ο οποίος πρόσφατα αποκλείστηκε στους προημιτελικούς του Ρολάν Γκαρός από τον Κάρλος Αλκαράθ, πέρασε μπάι τον πρώτο γύρο και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από το δεύτερο με αντίπαλο είτε τον Ρίτσαρντ Γκασκέ, είτε έναν προερχόμενο από τους προκριματικούς.

Αν ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο, τότε θα περάσει στους προημιτελικούς όπου θα παίξει πιθανότατα με τον Τόμι Πολ, ενώ στα ημιτελικά θα τον περιμένει είτε ο Χούμπερτ Χούρκατς, είτε ο Ματέο Μπερετίνι.

Αν μέχρι τότε μετρά μόνο διαδοχικές νίκες, τότε το νο5 του κόσμου θα συναντήσει στον τελικό, έναν εκ των Τέιλορ Φριτς, Φρανσίς Τιαφό, ή Νικ Κύργιο.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Πρωταθλήτρια Ευρώπης για πρώτη φορά η Μάντσεστερ Σίτι

Champions League: Η ώρα του μεγάλου τελικού – Το κανάλι που θα το δείξει

Μίλτος Τεντόγλου: Kατέκτησε την πρώτη θέση στο άλμα εις μήκος στο Παρίσι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:19