search
ΚΥΡΙΑΚΗ 27.07.2025 05:03
MENU CLOSE

Ημαθία: Ξάδερφος του 7χρονου που πέθανε από στρεπτόκοκκο νοσηλεύεται με παρόμοια συμπτώματα (Video)

13.06.2023 09:03
nosokomeio new

Ενω είναι σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα διεξάγεται για τον θάνατο του 7χρονου αγοριού από τη Νάουσα, που άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, λόγω παρενεργειών από στρεπτόκοκκο, νισηλεύεται με τα ίδια συμπτώματα σε νοσοκομείο και ο 9χρονος ξάδελφός του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 7χρονος είχε διακομιστεί το περασμένο Σάββατο στο Νοσοκομείο της Νάουσας με πυρετό και συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Την επομένη παρουσίασε επιδείνωση και μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, αρχικά στο νοσοκομείο Γεννηματάς και έπειτα στο Ιπποκράτειο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Σύμφωνα με τον μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕΔΗΝ, Πέτρο Κετικίδη, ο ξάδερφος του 7χρονου που πέθανε από στρεπτόκοκκο είναι 9 χρονών, και νοσηλευεται στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Οι γιατροί εικάζουν πως πρόκειται για στρεπτόκοκκο.

«Οι γιατροί τον παρακολουθούν, του δίνουν θεραπεία. Νοσηλεύεται μόνος του σε θάλαμο και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά», δήλωσε ο κ. Κετικίδης στην ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης

Dentist pass: Eξετάζεται να επεκταθεί και στους εφήβους – Tι καλύπτει το πρόγραμμα (Video)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 13 Μαΐου

Στάση εργασίας στα τρόλεϊ την Πέμπτη 15 Ιουνίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.07.2025 00:44