search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:42
MENU CLOSE

Ομόνοια: Ξεσπά η γυναίκα που βιάστηκε από τον 63χρονο – «Να σαπίσει στη φυλακή»

13.06.2023 18:48
omonoia-new

«Με προσέγγισε μέσω αγγελίας για baby sitter», λέει η η γυναίκα που κατήγγειλε το 1998 τον 63χρονο πλέον άνδρα ο οποίος έστειλε μηνύματα με χυδαίο περιεχόμενο στην 14χρονη.

Τότε ήταν 35 ετών και έψαχνε για δουλειά. Είδε την -ψεύτικη όπως αποδείχθηκε- αγγελία που είχε βάλει ο 63χρονος για μπέιμπι σίτερ και πήγε στο σπίτι του. «Βλέπω ότι δεν υπήρχε παιδάκι μέσα στο σπίτι, κάνω να φύγω και με βουτάει. Άρχισα να φωνάζω εγώ “βοήθεια”, με πέταξε στο κρεβάτι και έκλεισε τζάμια, πόρτες, παντζούρια» περιέγραψε η γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή «Tlive».

«Όταν έφυγα, ήμουν σαν χαμένο… Εκεί που έκλαιγα και ήμουν αναστατωμένη με αυτό που έγινε, με είδε μία κυρία και με πήγε στο αστυνομικό τμήμα και έγινε η καταγγελία. Με πήραν με το περιπολικό και τους έδειξα το σπίτι, πήγαν και τον συνέλαβαν» πρόσθεσε.

Η γυναίκα αποκάλυψε ότι ο πατέρας του βιαστή της της πρόσφερε λεφτά για να μην κάνει μήνυση, αλλά εκείνη δεν τα δέχτηκε.

«Να σαπίσει στη φυλακή για να μην ξανακάνει κακό σε κανένα άλλο παιδί. Να πεθάνει. Μπορεί να γίνει κάτι και να πεθάνει; Να κοπούν τα χέρια του. Να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Μακάρι να πάω να τον πνίξω με τα ίδια μου τα χέρια και ας πάω φυλακή» κατέληξε η γυναίκα.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής παιδιών από σχολείο- Τραυματίστηκε κοριτσάκι

«Λουκέτο» σε Λούνα Παρκ στην Αθήνα που λειτουργούσε… 17 χρόνια χωρίς άδεια

Στρεπτόκοκκος Α΄: 10 ερωτήσεις και απαντήσεις από τον ΕΟΔΥ – Πώς μεταδίδεται, ποια τα συμπτώματα και πώς θεραπεύεται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:41