search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:00
MENU CLOSE

Ομόνοια: Ελεύθερος ο 63χρονος παιδόφιλος – «Ψάρευε ανήλικες, ήταν συνέχεια έξω από παιδότοπο» λέει ο πατέρας της 14χρονης

12.06.2023 18:26
paidia-anilikoi-kakopoisi-1-new

Ελεύθερος αφέθηκε ο 63χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη στην Ομόνοια μετά από ραντεβού – παγίδα με 14χρονη, στην οποία έστελνε άσεμνα μηνύματα. Τη δράση ξετύλιξε ο πατέρας του κοριτσιού.

«Κινείται σε Πετράλωνα, Κολωνό και Καλλιθέα. Τον έβλεπαν συνέχεια σε παιδότοπο έξω από τα Πετράλωνα» δήλωσε ο άνθρωπος που ευθύνεται για τη σύλληψη του 63χρονου.

Αν και στην αρχή η ανήλικη νόμιζε πως επρόκειτο για πλάκα, στη συνέχεια ενημέρωσε τους γονείς της.

Ο πατέρας της 14χρονης, που είναι γνωστός επιχειρηματίας με μεγάλο κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα, έκανε και σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να ενημερώσει για τη νοσηρή δράση του 63χρονου, ενώ μίλησε και στο Mega.

«Αυτό που λέμε. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Έγινε ραντεβού, στήθηκε την επόμενη μέρα. Ο κόσμος μαζεύτηκε μέχρι να έρθει η ΔΙ.ΑΣ. Ήρθαν εκεί, τον λιντσάρανε».

«Μα να της δείξει τι; Το όργανό του; Να της δείξει πορνοβιντεάκια; Για ποιον λόγο; Αυτός κινείται σε Πετράλωνα, Κολωνό και Καλλιθέα. Απ’ ό,τι μου είπε ένας που έχει παιδότοπο στα Πετράλωνα, τον έχουν βλέπουν συνέχεια έξω απ’ εκεί» προσθέτει ο γονιός.

«Ψάρευε κοριτσάκια»

«Ο τύπος ”ψάρευε” κοριτσάκια και έτυχε στο λάθος κοριτσάκι. Έστειλε μηνύματα στην κόρη μου και σ’ ένα άλλο κοριτσάκι, ”έλα” και τέτοια, ”θα σας πάω στα ξενοδοχεία” κι ότι ”το ‘χω κάνει χίλιες φορές” και σε ένα τηλεφώνημα το οποίο άκουγα εγώ, τον ρώτησε (η κόρη μου), ”γιατί κύριέ μου, μου τα στέλνετε αυτά;” Εκείνος απάντησε: «γιατί θέλω να σε γαμ@@». Και ευτυχώς το παιδί μιλάει μαζί μας, είναι κοντά μας και με κλάματα, με δάκρυα, μας τα έδειξε» τόνισε δε ο πατέρας.

Ο 63χρονος έστειλε μήνυμα στην 14χρονη το πρωί του Σαββάτου προσπαθώντας να την πείσει πως το χυδαίο μήνυμα δεν προορίζονταν για αυτήν.

Το κορίτσι ενημέρωσε τη μητέρα του και αυτή της ζήτησε να πει στον 63χρονο πως στο τηλέφωνο δεν απάντησε εκείνη και ότι η 14χρονη θέλει να συναντηθεί μαζί του.

Η ανήλικη έκλεισε ραντεβού με τον παιδόφιλο για τις 2.30 το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ομόνοια την ώρα που οι γονείς της ειδοποίησαν την Άμεση Δράση με σκοπό να τον παγιδεύσουν, ενώ το κορίτσι πήγε στο ραντεβού μαζί με τον πατέρα της ο οποίος ακινητοποίησε τον 63χρονο και τον παρέδωσε στους Αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για Προσβολή Γενετήσιας Αξιοπρέπειας και Προσέλκυσης Παιδιών για Γενετήσιους Λόγους.

Μετά τη σύλληψή του ο 63χρονος φέρεται να ομολόγησε πως έχει προσεγγίσει ξανά ανήλικες υποσχόμενός τους, μάλιστα, και χρήματα προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του. Μάλιστα και η 12χρονη από τον Κολωνό φέρεται να τον αναγνώρισε ως έναν από τους επίδοξους βιαστές της.

Ο 63χρονος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.  Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί σε απολογία, με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει να είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

O ίδιος εμμένει στον ισχυρισμό του πως δεν γνώριζε ότι τα παιδιά στα οποία έστελνε τα χυδαία μηνύματα ήταν ανήλικα κορίτσια, ενώ μετά τη σύλληψή του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για τα χτυπήματα που δέχτηκε από το εξοργισμένο πλήθος, καθώς ισχυρίστηκε ότι αισθανόταν αδιαθεσία.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2023: Τελευταία εβδομάδα εξετάσεων για τα ΕΠΑΛ – Το πρόγραμμα της Τρίτης

Καιρός: Έρχεται ο πρώτος μίνι…«καύσωνας»

Ζάκυνθος: Τέλος η κολύμβηση στο «Ναυάγιο» – Τι προβλέπει νέο ΦΕΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:00