search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:54
MENU CLOSE

Πανελλήνιες 2023: Τελευταία εβδομάδα εξετάσεων για τα ΕΠΑΛ – Το πρόγραμμα της Τρίτης

12.06.2023 18:00
PANELLHNIES
Eurokinissi

Πανελλήνιες Εξετάσεις τελείωσαν σήμερα για τους υποψήφιους στα ΓΕΛ. Αυτή την εβδομάδα οι ολοκληρώνται οι εξετάσεις και στα ΕΠΑΛ. Σε τι εξετάζονται αύριο οι υποψήφιοι και με ποια μαθήματα ολοκληρώνονται οι εξετάσεις την Παρασκευή.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη 13 Ιουνίου 2023, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα ειδικότητας: Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα ΙΙ και Ναυτικές Μηχανές.

Στη συνέχεια, την Πέμπτη 15 Ιουνίου, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ) και Ψηφιακά Συστήματα.

Ακολούθως, την Παρασκευή 16 Ιουνίου θα ολοκληρωθούν οι εξετάσεις των μαθημάτων ειδικότητας με την εξέταση των εξής μαθημάτων: Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έρχεται ο πρώτος μίνι…«καύσωνας»

Ζάκυνθος: Τέλος η κολύμβηση στο «Ναυάγιο» – Τι προβλέπει νέο ΦΕΚ

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε τον 63χρονο παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:53