search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:44
MENU CLOSE

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε τον 63χρονο παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια

12.06.2023 15:32
mega_paidofilos
Screenshot Mega

Νέες εξελίξεις λαμβάνει η υπόθεση της σύλληψης του 63χρονου παιδόφιλου στην Ομόνοια. Η 12χρονη από τον Κολωνό συμφωνα με νεότερες πληροφορίες τον αναγνώρισε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας στο Star, η 12χρονη από τον Κολωνό τον αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει δοθεί εντολή να σχηματιστεί δικογραφία, μετά τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης. που είχε στείλει μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε ένα 14χρονο κορίτσι.

Δεν έχει δώσει το όνομά του

«Η 12χρονη δεν έχει δώσει το όνομά του. Στην 6η κατάθεσή της η 12χρονη, έχει αναφερθεί σε 3 ακόμη άτομα, τα οποία έχει “φωτογραφίσει” και είναι Έλληνες. Επίσης έχει αναφερθεί σε ένα περιστατικό με έναν αστυνομικό. Τώρα πάω στο συγκεκριμένο, έχει αναφέρει κάποια στοιχεία για κάποια άλλα άτομα εκ των οποίων τον αναγνώρισε. Έχει αναφέρει τον συγκεκριμένο. Έχει κάνει περιγραφή» δήλωσε ο κ. Λύτρας. «Το πιο περίεργο, είναι πως τώρα που είδε την φωτογραφία, τον αναγνώρισε» τόνισε ο δικηγόρος.

Η θεία της 12χρονης, δήλωσε στον Star είπε πως με τον συγκεκριμένο άνδρα η 12χρονη είχε προφορική επικοινωνία και δεν είχαν ανταλλάξει μηνύματα. «Την έστειλε ο βασικός κατηγορούμενος στον συγκεκριμένο άνθρωπο και μάλιστα ενώ έκανε το ραντεβού με τον άνθρωπο που βλέπουμε στα πλάνα, εκείνος την έστειλε και σε έναν άλλον παππού» περιέγραψε.

Έτσι συνελήφθη ο παιδόφιλος στην Ομόνοια

Ο 63χρονος φέρεται να προσπαθούσε να δελεάσει παιδιά ώστε να έχουν ερωτικές επαφές στέλνοντάς τους χυδαία μηνύματα και τηλεφωνώντας τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει πατέρας υποψήφιου θύματος του παιδόφιλου, ο 63χρονος έστειλε φωτογραφία ανδρικού μορίου σε μια 14χρονη και το μήνυμα «έλα». Μια φίλη της (15 ετών), νομίζοντας ότι είναι πλάκα των συμμαθητών τους από το σχολείο, πήρε τον τηλεφωνικό αριθμό προκειμένου να ελέγξει αν αυτό το νούμερο υπάρχει στις επαφές της. Όμως, κατά λάθος έκανε κλήση, και έτσι ο 63χρονος είχε το τηλέφωνό της. Ο παιδόφιλος της τηλεφώνησε και με χυδαίο τρόπο τής είπε ότι θέλει να συνουσιαστεί μαζί της.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κορίτσι δέχτηκε από τον κατηγορούμενο φωτογραφία μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης.

Η ανήλικη ενημέρωσε τη μητέρα της και έκλεισαν ραντεβού για τις 14.30 του Σαββάτου στην Ομόνοια προκειμένου να τον παγιδεύσουν και να οδηγήσουν στη σύλληψή του, όπως και έγινε, με την Αστυνομία να του περνά χειροπέδες και να τον οδηγεί στον εισαγγελέα.

Η ανάρτηση του πατέρα για τον παιδόφιλο

Ο πατέρας της ανήλικης προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κοινοποιώντας ένα μακροσκελές κείμενο για το πώς ο 63χρονος επιχείρησε να αποπλανήσει το παιδί του.

Εις βάρος του 63χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και προσβολή παιδιών για γενετήσιες πράξεις και οδηγείται στον εισαγγελέα.

Πλέον, μετά την καταγγελία της 12χρονης από τον Κολωνό, η υπόθεση αποκτά νέες διαστάσεις και ενδεχομένως στον 63χρονο θα ασκηθεί και νέα δίωξη.

Διαβάστε επίσης:

Ημαθία: Από στρεπτόκοκκο ο θάνατος του 8χρονου

ΜΜΜ: Στάση εργασίας στα τρόλεϊ την Πέμπτη

Ευαγγελισμός: Εντοπίστηκαν τα άτομα που εγκατέλειψαν μαχαιρωμένο τον 23χρονο (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09