search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:04
MENU CLOSE

Συρίγος για Σφακιανάκη: «Αυτό που του κάνατε είναι αισχρό και χυδαίο» (Video)

18.06.2023 13:59
sfakianakis_notis

Με το περιβάλλον του Νότη Σφακιανάκη επικοινώνησε ο Νίκος Συρίγος ο οποίος σχολίασε μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου όσα λέγονται και γράφονται για τον τραγουδιστή το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Επειδή σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα κάποιους κοινούς γνωστούς, θα σας πω αυτά που μπορώ να πω. Ο Νότης είναι βαθιά πληγωμένος από πάρα πολύ δικό του άνθρωπο. Όχι συγγενικό του πρόσωπο. Από στενό του συνεργάτη, ο οποίος κάνει ότι δεν ξέρει τι έχει συμβεί αλλά, ξέρει πολύ καλά γιατί είναι αυτός που του έδωσε την πισώπλατη μαχαιριά», είπε ο δημοσιογράφος.

«Επειδή υπήρξε και μια δήλωση χθες από τον ανιψιό του που λειτουργεί και ως μετρ, ότι δε θα τραγουδήσει και δε θα επιστρέψει, εμένα οι δικές μου πηγές, μου είπαν ότι ετοιμάζει τραγούδια, ετοιμάζει δίσκο και θα επιστρέψει τον Χειμώνα, θα δεχτεί μια από τις προτάσεις που του έχουν κάνει» πρόσθεσε.

«Μη βγαίνετε κάποιοι και λέτε ότι δε ξέρετε τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει στον Νότη, πάρα πολύ καλά και καλό είναι να μη μιλήσετε, να τον αφήσετε να ξεθυμάνει γιατί αυτό που το κάνατε είναι αισχρό και χυδαίο», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Μπιμπίλας για Καινούργιου: Δέχτηκε οδηγία από πάνω να σταματήσω

Κουτσόπουλος: Επιβεβαίωσε με σκίτσο την παρουσία του στη «Φάρμα»

Δέσποινα Βανδή: «Και έρωτα και αγάπη βιώνω με τον Βασίλη Μπισμπίκη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:58