search
ΤΕΤΑΡΤΗ 02.07.2025 13:16
MENU CLOSE

Επεισοδιακή καταδίωξη μετά από διάρρηξη – Μπήκε ανάποδα στην Ηρώδου Αττικού

21.06.2023 09:55
irodouattikou

Ενας 41χρονος Γεωργιανός διαρρήκτης συνελήφθη τα ξημερώματα, στην Ηρώδου Αττικού, όπου μπήκε ανάποδα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ενώ αναζητείται συνεργός του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τις 05:00, αστυνομικός, που ήταν εκτός υπηρεσίας, εντόπισε δύο άτομα που είχαν διαρρήξει υπόγεια αποθήκη σε πολυκατοικία, στην οδό Κουμουνδούρου, στην περιοχή του Αλίμου.

Μόλις οι δύο διαρρήκτες τον αντιλήφθηκαν, τον απείλησαν με λοστό, ενώ αμέσως μετά επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο.

Ο αστυνομικός ενημέρωσε την Αμεση Δράση που έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε αναζητήσεις.

Τελικά, μετά από ώρα, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των δραστών να ανεβαίνει ανάποδα την Ηρώδου Αττικού. Αστυνομικοί το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 41χρονο, ενώ ο συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε σε αστικό λεωφορείο

Τρίκαλα: Αρκουδάκι έκανε βόλτες σε βεράντα σπιτιού (Video)

Καιρός σήμερα: Ζέστη με 33άρια – Πού αναμένονται τοπικές βροχές (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 02.07.2025 13:15