search
ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 02:22
MENU CLOSE

Με «βραχεία κεφαλή» πέρασε μπροστά το Mega στη μάχη για την τηλεθέαση

21.06.2023 17:38
tiletheasi

Οι φίλαθλοι οι οποίοι είχαν συντονιστεί με τον Alpha τη Δευτέρα για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Γαλλίας- Ελλάδας επέστρεψαν» στις τηλεοπτικές συνήθειές τους.

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς είδε το μερίδιο του να «ξεφουσκώνει» και να αποκτά διαστάσεις γνώριμες- πάντως άνω του 12%, ενώ το Mega το οποίο κράτησε τον κόσμο του τη Δευτέρα, χθες είδε το μερίδιο του αυξημένο κατά 0,2% σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα και να παίρνει την πρωτιά από τον Alpha με άνεση.

Στην τρίτη θέση προτιμήσεων βρέθηκε ο Σκάι με απόδοση μειωμένη κατά μισή ποσοστιαία μονάδα, ενώ τα μερίδια τους είδαν να αυγατίζουν ΑΝΤ1 και Star, ΕΡΤ1 και Open. Με θετική μεταβολή (0,2%) ολοκλήρωσε την ημέρα και το Μακεδονία TV.

Μάλιστα ΕΡΤ1 και Open ήταν ισοδύναμα χθες σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen. Για την ΕΡΤ3 ο δείκτης ανέβηκε κατά ο,1% σε σχέση με την Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη Τσίπρα στο Kontra Channel

Bild: Αντικαθιστά δημοσιογράφους με τεχνητή νοημοσύνη – Αναμένονται πολλές απολύσεις

Μαύρο Ρόδο – Spoiler: Ο Θέμης νιώθει να χάνει τις δυνάμεις του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 01:20