search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:56
MENU CLOSE

Κολωνός: Τέσσερις νέες συλλήψεις για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης – Ανάμεσά τους ο παιδόφιλος της Ομόνοιας

22.06.2023 18:30
kolonos

Άλλοι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της ΔΑΑ συνέλαβαν τους άνδρες, για τους οποίους είχε εκδοθεί και ένταλμα, το μεσημέρι.

Πρόκειται για έναν 63χρονο Έλληνα που είναι ο παιδόφιλος που συνελήφθη στην Ομόνοια και αναγνώρισε η 12χρονη, έναν 82χρονο Έλληνα και 2 Πακιστανούς 43 και 46 ετών.

Υπενθυμίζεται πως η 12χρονη από τον Κολωνό τον αναγνώρισε ως έναν από τους άνδρες που την βίασαν.

Δεν έχει δώσει το όνομά του

«Η 12χρονη δεν έχει δώσει το όνομά του. Στην 6η κατάθεσή της η 12χρονη, έχει αναφερθεί σε 3 ακόμη άτομα, τα οποία έχει “φωτογραφίσει” και είναι Έλληνες. Επίσης έχει αναφερθεί σε ένα περιστατικό με έναν αστυνομικό. Τώρα πάω στο συγκεκριμένο, έχει αναφέρει κάποια στοιχεία για κάποια άλλα άτομα εκ των οποίων τον αναγνώρισε. Έχει αναφέρει τον συγκεκριμένο. Έχει κάνει περιγραφή» δήλωσε ο κ. Λύτρας για τον 63χρονο. «Το πιο περίεργο, είναι πως τώρα που είδε την φωτογραφία, τον αναγνώρισε» τόνισε ο δικηγόρος.

Η θεία της 12χρονης, δήλωσε στον Star είπε πως με τον συγκεκριμένο άνδρα η 12χρονη είχε προφορική επικοινωνία και δεν είχαν ανταλλάξει μηνύματα. «Την έστειλε ο βασικός κατηγορούμενος στον συγκεκριμένο άνθρωπο και μάλιστα ενώ έκανε το ραντεβού με τον άνθρωπο που βλέπουμε στα πλάνα, εκείνος την έστειλε και σε έναν άλλον παππού» περιέγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: Διάσωση 145 μεταναστών από νησίδα στην περιοχή των Μαρασίων

Τρόμος στη Ζάκυνθο: Καρχαρίας κολυμπάει δίπλα σε σκάφος δύο μίλια από το λιμάνι (Video)

Τραγωδία στη Ρόδο: Κλειδώθηκε έξω από το σπίτι του, πήγε να ανέβει από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:54