search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:06
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Γέμισε χρώμα η πόλη στην πορεία του Pride (Video)

24.06.2023 19:20
pride

Γέμισαν κόσμο οι κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης, στην κορύφωση των εκδηλώσεων του 11ου Thessaloniki Pride με την πορεία Υπερηφάνειας.

Σφυρίχτρες, κρουστά, ειδικά διαμορφωμένα πολύχρωμα άρματα, σημαίες, χρώματα, κατέκλεισαν την πορεία στην οποία συμμετέχουν άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, καθώς επίσης και από συλλογικότητες και οργανώσεις που στηρίζουν τον θεσμό.

Να σημειωθεί ότι η φετινή διοργάνωση του Pride αποτελεί ουσιαστικά προπομπό και ταυτόχρονα ένα είδος πρόβας για το καλοκαίρι του 2024, οπότε και στη Θεσσαλονίκη θα λάβει χώρα το πολυαναμενόμενο EuroPride 2024.

Φετινό κεντρικό σύνθημα της φετινής οργάνωσης, είναι το «Ανήκω σε Μένα» θέλοντας να αναδείξει το ζήτημα της αυτονομίας και της αυτοδιάθεσης του σώματος.

Στην κεφαλή της πορείας βρέθηκε όπως πάντα η σημαία τεράστιων διαστάσεων με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, ενώ πίσω ακολουθούν τα κρουστά του μουσικού συγκροτήματος paranaue…

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: Λουόμενοι εντόπισαν ανθρώπινο κρανίο και οστά

Πάτρα: «Νταής» ξυλοκόπησε άγρια νοσηλεύτρια

Μύκονος: Βρέθηκε σορός σε προχωρημένη σήψη σε οικοδομή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:01