search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:15
MENU CLOSE

Τάνια Τσανακλίδου: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Αλέξη Τσίπρα

25.06.2023 16:19
tania_tsanaklidou

Ευχαριστώ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για «τον τεράστιο αγώνα του» είπε η Τάνια Τσανακλίδου.

Μιλώντας στο «Κόκκινο 105,5», η τραγουδίστρια επισήμανε: «Έχουμε χρέος να σταθούμε όρθιοι και να μην επιτρέψουμε στην κοινωνική σήψη να απλωθεί. Να μην επιτρέψουμε να σαπίσει κι ο εαυτός μας. Οπως υπέροχα το διατύπωσε ο Βαμβακάρης: Βάζω μπρος τα δυο μου χέρια και σηκώνομαι», συνέχισε.

«Με διέλυσε συναισθηματικά ότι το πάγιο αίτημα της Αριστεράς για απλή αναλογική, τορπιλίστηκε από κόμματα του αριστερού χώρου», ανέφερε σε άλλο σημείο και πρόσθεσε: «Και δεν μπορώ να συγχωρήσω στον Δημήτρη Κουτσούμπα ότι μετά από τέτοια τετραετία της Δεξιάς, είπε ότι η χειρότερη κυβέρνηση ήταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ντροπιαστικό».

«Ο κόσμος που μέσα από το δόγμα του σοκ και του φόβου ψήφισε Μητσοτάκη θα καταλάβει σύντομα πόσο μεγάλο λάθος έκανε. Τιμώρησαν τον Αλέξη Τσίπρα το μόνο πρωθυπουργό και τη μόνη κυβέρνηση που δεν έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι. Θέλω να πω ένα δημόσιο μεγάλο ευχαριστώ στον Αλέξη Τσίπρα για τον τεράστιο αγώνα που έκανε», επισήμανε η Τάνια Τσανακλίδου.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά τώρα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Πύργος: Πρωταθλητής του καράτε πήγε να ψηφίσει καβάλα στ’ άλογο! (photos)

Αθήνα: Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της πόλης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:12