search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:58
MENU CLOSE

Μονεμβασιά: Δις ισόβια στον 53χρονο που σκότωσε δύο ανθρώπους με το αυτοκίνητο

27.06.2023 23:17
monemvasia-new

Σε δις ισόβια καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης ο 53χρονος που τον Μάιο του 2022 τραυμάτισε θανάσιμα με το αυτοκίνητό του δύο 77χρονους στο κέντρο της Μονεμβασιάς.

Σύμφωνα με το spartanews.gr στον 53χρονο δεν αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού.

Πώς έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 53χρονος, βρισκόταν στο δρόμο Τάραψας – Μονεμβασιάς, στο 67,3 χλμ., όταν στις 10.00 το βράδυ του Σαββάτου 7 Μαΐου, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο συνεπιβάτης, 77 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο οδηγός, επίσης 77χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά.

To πρωτοφανές περιστατικό έχει προκαλέσει οργή και πολλά ερωτηματικά στην τοπική κοινωνία, καθώς ο οδηγός, σύμφωνα με μαρτυρίες, αφού παρέσυρε με το όχημά του τη μηχανή επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης και παρέσυρε ξανά τον τραυματισμένο άνδρα και ουσιαστικά τον «αποτελείωσε».

Να σημειωθεί ότι ο 53χρονος στην κατάθεση του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είχε αναφέρει ότι  λάμβανε κορτιζόνη λόγω προβλημάτων υγείας που αντιθμετώπιζε και δε θυμάταν τίποτα από τις εγκληματικές του πράξεις.

Διαβάστε επίσης:

Κέρκυρα: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ τουριστών – Οδηγός παρέσυρε πεζό (Video)

Έφυγε από τη ζωή ο «Mr. F-16» Ντένης Πλέσσας

Ηράκλειο: Επιχείρηση διάσωσης για γυναίκα που έπεσε σε φρεάτιο ασανσέρ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:57