search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:38
MENU CLOSE

Βουλή: Θα υπάρξει Αντιπολίτευση…. «προοδευτικής συνεργασίας»;

27.06.2023 06:30
tsipras_androulakis_new

Με τον ΣΥΡΙΖΑ να χάνει το «ουσιαστικό περιεχόμενο» της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης καθώς 48 βουλευτές στερούν την αποκλειστική πρωτοβουλία για μια σειρά ενεργειών ελέγχου της κυβέρνησης όπως είναι η κατάθεση πρότασης μομφής έχει ανοίξει η συζήτηση για την «προοδευτική συνεργασία».

Στην ουσία, ακόμα και χθες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΠΑΣΟΚ ρωτήθηκαν από δημοσιογράφους αν θα ήταν εφικτή η συνεργασία των δύο κομμάτων για να μπορέσουν να χτίσουν μία «προοδευτική Αντιπολίτευση».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ΠΑΣΟΚ η απάντηση είναι αρνητική, αφού κανένας δεν συζητάει για οποιαδήποτε συνεργασία ακόμα και όταν αυτή θα αφορά την Αντιπολίτευση. Και στον ΣΥΡΙΖΑ – τουλάχιστον προς ώρας – υπάρχει το ίδιο κλίμα.

Πάντως, η ζωή πολλές εκπλήξεις φέρνει γι’ αυτό ας κρατήσουμε μικρό καλάθι για το πως θα είναι η επόμενη Βουλή. Η κάλπη έκλεισε η επόμενη μέρα είναι ήδη εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιστροφή στο Μαξίμου με τον… Peanut

Έλενα Ακρίτα: «Μπαίνουμε σε μια ζοφερή, δυστοπική Βουλή…»

Δομινίκη Παπαδοπούλου: Διαγραφή από τους «Σπαρτιάτες» λόγω… Only Fans (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:38