search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:13
MENU CLOSE

Δομινίκη Παπαδοπούλου: Διαγραφή από τους «Σπαρτιάτες» λόγω… Only Fans (video)

26.06.2023 11:49
papadopoulou_spartiates

Το μόρφωμα «Σπαρτιάτες» που κατάφερε με τις ευχές του – καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης – Ηλία Κασιδιάρη να μπει στη Βουλή συγκεντρώνοντας μάλιστα ποσοστό 4,64% προχώρησε στη διαγραφή της Δομινίκης Παπαδοπούλου για λόγους… ηθικής τάξης.

Η υποψήφια στη Λευκάδα που πήρε 471 ψήφους, Δομινίκη Παπαδοπούλου είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να λάβει μέρος στο GNTM αλλά και το X-Factor ενώ όπως διέρρευσε πρόσφατα διατηρούσε προφίλ στο Only Fans και ήταν πολύ ενεργή στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση των Σπαρτιατών αναφέρει:

«Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. Δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της. Ο πρόεδρος Βασίλης Στίγκας».

Η ίδια είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητα της με το εξής βίντεο:

Πριν από την αποτυχημένη απόπειρα να ανέβει στις πασαρέλες μέσω του GNTM, υπήρξε μία -εξίσου αποτυχημένη- προσπάθεια να μπει στη μουσική με τη συμμετοχή στο X-Factor, ενώ πριν από αυτό πέρασε και από το πλατό της Αννίτας Πάνια αναζητώντας έναν «άνδρα χορηγό με κότερο»!

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Από το Only Fans και το «Αννίτα Κοίτα»… στους «Σπαρτιάτες»

ΠΑΣΟΚ: Ποια έδρα θα κρατήσει ο Ανδρουλάκης – Τι θα γίνει με Καστανίδη

Οι αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ και η περίπτωση Ρένα Δούρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06