search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:30
MENU CLOSE

Γαβαλάς: «Υπήρξα 9 χρόνια παντρεμένος» (Video)

01.07.2023 11:59
GAVALAS

Μία επιθυμία του που δεν εκπληρώθηκε μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξή του αποκαλύπτοντας παράλληλα πως υπήρξε παντρεμένος για εννέα χρόνια.

Ο γνωστός σχεδιαστής, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα, και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να είχε κάνει οικογένεια με παιδιά ενώ αποκάλυψε και το γάμο που είχε κάνει σε ηλικία 20 ετών και διήρκησε μόλις 9 χρόνια.

«Θα ήθελα να είχα κάνει οικογένεια, νομίζω ότι θα ήμουν πολύ καλός οικογενειάρχης αλλά δεν… έκατσε. Υπήρξα 9 χρόνια παντρεμένος σαν μικρό παιδί που ήμουν, από τα 20 μέχρι τα 29 μου. Ήμασταν παιδιά και οι δυο να δημιουργηθούμε…», δήλωσε.

Ερωτηθείς αν σκέφτηκε να ξαναπαντρευτεί, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε: «Όχι, γιατί μετά μου άρεσαν άλλα πράγματα. Φούστα- μπλούζα, όχι σε εμένα, στις γυναίκες. Φούστες στα αγόρια, αγόρια με παντελόνια στενά, γυναίκες με έξω το στήθος, γυναίκες “καλογριομένες”, άνδρες ξιπασμένοι, όλα αυτά». 

Διαβάστε επίσης: 

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Το “The Terminator” έχει γίνει πραγματικότητα

Ματίνα Νικολάου: Το δημόσιο ευχαριστώ της «Βάνιας» στον Νίκο Μουτσινά

Δημήτρης Λάλος: «Δεν πήγα ποτέ σε δραματική σχολή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:30