search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:08
MENU CLOSE

Λάκης Γαβαλάς: «Το φόρεμα της Δούκισσας στις Κάννες είναι για πικ νικ»

20.05.2023 12:11
gavalas_nomikou

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς την εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

«Σχολίασα την εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στις Κάννες και μάλιστα η Σήλια Κριθαριώτη ενοχλήθηκε από αυτήν την κριτική μου. Το φόρεμα της ήταν για πικ νικ, που θύμιζε Kathy Heyndels του 1982. Η αλήθεια είναι ότι 50 χρόνια σε αυτή τη δουλειά, την έχω εμπεδώσει».

»Για αυτό στεναχωριέμαι γιατί όταν κάνω μια κριτική όπου είναι για το καλύτερο κάποιου – ειδικά όταν είναι καταξιωμένος – δεν είναι ωραίο να αντιδρούν άσχημα. Και μάλιστα να λένε ότι με έχουν βοηθήσει σε πράγματα του παρελθόντος. Δεν θέλω να δημιουργώ μια ένταση», ανέφερε αρχικά ο σχεδιαστής μόδας στην εκπομπή «Open Weekend».

«Δεν μπορεί ένα πικ νικ ρούχο να πάει εκεί. Όλοι εμείς που πάμε στις Κάννες δανειζόμαστε το χαλί. Αυτό είναι για ηθοποιούς, πρέπει να σεβόμαστε τον θεσμό και να πηγαίνουμε ανάλογα», συνέχισε ο Λάκης Γαβαλάς.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κορινθίου: «Ήρθαν άνθρωποι στη ζωή μου που δεν έπρεπε»

Εύη Βατίδου: Είναι δυνατόν να πάρω άδεια για να κατέβω στις εκλογές;

Τζόνι Ντεπ: Viral το βίντεο που ανέβασε στο TikTok – Παίζει κιθάρα ως Λουδοβίκος, καπνίζοντας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:08