search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 04:53
MENU CLOSE

Τζόνι Ντεπ: Viral το βίντεο που ανέβασε στο TikTok – Παίζει κιθάρα ως Λουδοβίκος, καπνίζοντας

19.05.2023 23:00
depp kanes098- new

Συνεχίζει να προκαλεί ντελίριο με κάθε εμφάνισή του ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζόνι Ντεπ.

Μετά το δυναμικό comeback με την γαλλόφωνη ταινία «Jeanne du Barry», που καταχειροκροτήθηκε στην πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Κανών, όπου ενσαρκώνει τον βασιλιά της Γαλλίας Λουδοβίκο XV είπε να το εκμεταλλευτεί… λίγο.

Ο διάσημος ηθοποιός μοιράστηκε στο TikTok ένα νέο βίντεο, από τα backstage των γυρισμάτων του νέου φιλμ.

@johnnydepp a musical moment behind the scenes with the sublime Benjamin Lavernhe… #JEANNEDUBARRY out in French cinemas now, all other territories to follow! – DOP: Sam Sarkar Editor: @Gina Deuters ♬ original sound – Johnny Depp

Στο κλιπ, ο Ντεπ είναι ντυμένος Λουδοβίκος, καπνίζει ένα τσιγάρο και παράλληλα, παίζει με την κιθάρα του ένα κομμάτι. Στα φωνητικά, τον συνοδεύει ο συνάδελφός του, Μπέντζαμιν Λαβέρν.

Η νέα του ταινία

Η ταινία, της Γαλλίδας ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Μαϊουέν Λε Μπεσκό, γνωστότερη μόνο με το μικρό της όνομα, Μαϊουέν, περιγράφει τη ζωή της ερωμένης του βασιλιά, Μαντάμ ντι Μπαρί.

Η σχέση τους προκάλεσε μεγάλο σκάνδαλο ειδικά όταν η Ζαν ντι Μπαρί έφτασε στην Αυλή των Βερσαλλιών. Ο Λουδοβίκος XV, γνωστός και ως «ο αγαπητός», βασίλευσε για 59 χρόνια, τα περισσότερα στην ιστορία της Γαλλίας μετά τον Λουδοβίκο ΙΔ’ της Γαλλίας. Όμως, υπήρξε αντιδημοφιλής καθώς κατηγορήθηκε για διαφθορά και ασέβεια.

Η Μαϊουέν είπε ότι έδωσε τον ρόλο στον Τζόνι Ντεπ, ο οποίος μιλά γαλλικά στην ταινία, επειδή η ίδια θα ήταν υποχρεωμένη να αγκαλιάζει και να φιλά όποιον υποδυόταν τον βασιλιά και ήθελε να αισθάνεται άνετα μαζί του.

Διαβάστε επίσης:

Μπόρις Τζόνσον: Πατέρας για όγδοη φορά ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας

Χάρι – Μέγκαν: Έφαγαν «πόρτα» από το πρακτορείο που έχει τις φωτογραφίες από την καταδίωξη

Χάρισον Φορντ: Συγκινήθηκε στην πρεμιέρα της 5ης ταινίας Indiana Jones στο Φεστιβάλ Καννών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19