search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:46
MENU CLOSE

Ζαχαράτος για το σκετς ως Πόπη Τσαπανίδου: «Βρήκαμε τον μπελά μας» (Video)

01.07.2023 12:25
zaxaratos_tsapanidou

Για την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου και τις αντιδράσεις που προκάλεσε το περιβόητο σκετς του, τη βραδιά των εκλογών στον ΑΝΤ1, μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Θέλετε κάτι επίκαιρο να πω, να βγω Ανδρουλάκης καλύτερα, αφήστε την Τσαπανίδου, βρήκαμε τον μπελά μας. Εγώ θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά τα χρόνια ξεκίνησα να κάνω την καριέρα μου που την έχω αφιερώσει πρώτα από όλα στην μητέρα μου και στις σπουδαίες Ελληνίδες. Όπως η Μελίνα, η Αλίκη, η Ρένα Βλαχοπούλου. Και ξέρετε πάρα πολύ καλά πόσο εκτιμώ τις γυναίκες, τις σέβομαι και τις αγαπώ. Από εκεί και πέρα η σάτιρα είναι αυτό που λέμε, ό,τι δίνεις παίρνεις», είπε, όταν ανέβηκε στη σκηνή της συναυλίας του Μάριου Φραγκούλη, του Γιώργου Περρή και της Δήμητρας Σελεμίδου στο Faliro Summer Theatre.

Πηγή βίντεο: notia.gr

«Βαριά σεξιστικό» το σκετς του Τάκη Ζαχαράτου

«Μου στείλανε ένα μήνυμα για το περίφημο βίντεο του… κυρίου, κωμικό, για το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε λέξεις και φράσεις που περιείχε. Για μένα αυτό το βίντεο δεν είναι χιουμοριστικό, δεν είναι σάτιρα. Είναι βαριά, βαρύτατη σεξιστική επίθεση», είχε επισημάνει η Πόπη Τσαπανίδου μιλώντας στον ΑΝΤ1 το ίδιο βράδυ.

Διαβάστε επίσης:

Γαβαλάς: «Υπήρξα 9 χρόνια παντρεμένος» (Video)

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Το “The Terminator” έχει γίνει πραγματικότητα

Ματίνα Νικολάου: Το δημόσιο ευχαριστώ της «Βάνιας» στον Νίκο Μουτσινά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:45