search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:44
MENU CLOSE

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Επενέβη ο Κοντομηνάς για να συνεχιστεί η “Μουρμούρα”»

02.07.2023 16:10
mourmoura

Για την έκτη σεζόν της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Η σχέση με την Καίτη τελειώνει με έναν χι τρόπο καταλαβαίνω ότι δεν χωράω. Με πολλή αγάπη και πόνο καρδιάς της το λέω και επιστρέφω στη μανούλα μου. Περιμένω πώς και πώς τη συνύπαρξη με την Ελένη Γερασιμίδου. Λόγω ενός αυτοσχεδιασμού γυρίσαμε μια σειρά στην τουαλέτα. Περάσαμε όλοι πολύ ωραία και κάποια στιγμή συμβαίνει και ο αποχωρισμός», ανέφερε ο ηθοποιός, δηλώνοντας ο «γκαντέμης της ιστορίας» που όλοι και όλες τον παρατούν.

«Δεν μπορώ να μην μνημονεύσω τον Δημήτρη Κοντομηνά. Όταν έφυγε η Δάφνη (Λαμπρόγιαννη) είπαμε να κρεμάσουμε τα παπούτσια. Επενέβη ο Κοντομηνάς και είπε πώς Alpha χωρίς Μουρμούρα δεν υπάρχει. Ήρθε η Κλέλια και συνεχίστηκε και άλλη πενταετία. Θα θέλαμε πολύ να συνεχιστεί κι άλλο γιατί το απολαμβάνουμε», επισήμανε.

«Θέλει πολύ χρόνο να οργανωθεί μια ταινία. Θέλει τουλάχιστον δύο χρόνια προετοιμασίας αφού έχει γραφτεί το σενάριο. Οπότε δεν υπάρχει χρόνος. Ιδέες έχουμε πολλές! Το σινεμά θέλει να διαθέσεις τουλάχιστον επτά με οκτώ εβδομάδες. Δουλεύω επτά ημέρες την εβδομάδα με γύρισμα και θέατρο. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο», ανέφερε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: Το συγκινητικό φινάλε και η είσοδος του γιου της στο πλατό

«Μαύρο Ρόδο»: Το αποκαλυπτικό φινάλε της σειράς

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα σημερινά πρωτοσέλιδα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:44