search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 02:27
MENU CLOSE

Μπαράζ συσκέψεων ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων

03.07.2023 20:59
maximou 765- new

Πυρετώδεις είναι οι συσκέψεις στο κυβερνητικό επιτελείο ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων. Οι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκονται σε επαφή με όλους του υπουργούς προκειμένου να ενημερωθούν για τις προτεραιότητες που θέτουν όλα τα υπουργεία.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση την Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου με τις ηγεσίες των υπουργείων Εσωτερικών, Παιδείας και Εργασίας.

Νωρίτερα στο Μαξίμου βρέθηκε η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως μαζί με την υφυπουργό Βιβή Χαράλαμπογιάννη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, η συζήτηση αφορούσε στο επιτελικό κράτος καθώς ένα από τα πρώτα νομοσχέδια που θα κατατεθούν στη Βουλή θα αφορά στο «Επιτελικό Κράτος 2».

Την Τρίτη ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί το υπουργείο Υγείας και την Παρασκευή το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Οι συσκέψεις συνεχίζονται καθώς στο επίκεντρο βρίσκονται οι άμεσες προτεραιότητες του κάθε υπουργείου, με το βλέμμα όμως και στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης την Πέμπτη.

Σημειώνεται ότι η τριήμερη συζήτηση στην Ολομέλεια θα αρχίσει την Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναμένεται να δώσει το περίγραμμα των μεταρρυθμίσεων της νέας τετραετίας.

Διαβάστε επίσης:

Φάμελλος: Δεσμευόμαστε ότι όλη η Κ.Ο. θα τιμήσει την ψήφο των πολιτών

Αίτημα να φύγουν οι «Σπαρτιάτες» πίσω από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ – Τι λένε πηγές της Προεδρίας

Μανιτάκης: «Συνταγματική η αλλαγή του ορίου από το 3% στο 5% για την είσοδο των κομμάτων στη Βουλή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34