search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:42
MENU CLOSE

Στο Open από τον Σκάι ο διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών Γιάννης Κολοκυθάς

03.07.2023 21:11
kolokithas open 876- new

Παρελθόν από τον Σκάι είναι πλέον ένα από τα στελέχη του ενημερωτικού τμήματος του καναλιού, ο δημοσιογράφος Γιάννης Κολοκυθάς, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό του Open.

Το  νέο κανάλι του δημοσιογράφου εξέδωσε ανακοίνωση, καλωσορίζοντάς τον:

«Το Open ενισχύει ακόμη περισσότερο τον ενημερωτικό του τομέα εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Γιάννη Κολοκυθά. Δημοσιογράφο, με υψηλή κατάρτιση και επιτυχημένη διαδρομή στο Mega και στον ΣΚΑΙ, όπου τα τελευταία χρόνια είχε την ευθύνη των ενημερωτικών εκπομπών».

Παράλληλα και οι «Αταίριαστοι», στην εκπομπή της Παρασκευής 30/6, αποχαιρέτησαν τον αρχισυντάκτη τους, Γιάννη Κολοκυθά.

Ο Γιάννης Ντσούνος κι ο Χρήστος Κούτρας είπαν κατά την έναρξη της εκπομπής: «Έχουμε κι εμείς αποχωρήσεις. Είμαστε λίγο…, γιατί αποχωρεί ο Γιάννης Κολοκυθάς. Ο άνθρωπος με τον οποίο ξεκινήσαμε μαζί, ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, αποχωρεί μετά από 10 χρόνια. Κατάφερε να είναι ο μόνος άνθρωπος ο οποίος μπορεί να μας συγκινήσει», ξεκίνησε λέγοντας ο Γιάννης Ντσούνος, με τον Χρήστο Κούτρα να συμπληρώνει: «Δεν θα μας χωρίσει ένα κανάλι, φίλοι είμαστε και δεν χανόμαστε».

Την υποστήριξή της στο νέο επαγγελματικό βήμα του Γιάννη Κολοκυθά εξέφρασε και η σύντροφός του, Μαρία Αναστασοπούλου με ανάρτησή της στο Instagram.

«Ταλέντο, σπίθα, οξυδέρκεια, καλοσύνη. 9 χρόνια πριν δεν ήξερα ότι μπορούν όλα αυτά να υπάρχουν στο πακέτο ενός. Καλή νέα αρχή. Δίπλα σου», έγραψε η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στον Ant1.

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου για τον σερβιτόρο στη Ρόδο: «Εγώ θα ντρεπόμουν – Δέχεστε να παίρνετε το φαγητό έτσι;» (videos)

Λιάγκας για εμφάνιση Μπιμπίλα: «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός, πας με παπαγάλους στο πουκάμισο στην ορκωμοσία της Βουλής;»

Μάρω Λεονάρδου: «Στα πρωινάδικα του ’90 βγάλαμε ό,τι τσιφτετέλι υπήρχε» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:42