search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:06
MENU CLOSE

Σωκράτης Φάμελλος: Έγινε… πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από Τασούλα και ΑΠΕ

06.07.2023 20:38
famellos vouli 876- new

Επίσημη πρώτη στη Βουλή του Σωκράτη Φάμελλου ως προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων και όχι… μόνο.

Τουλάχιστον, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ο οποίος ανήγγειλε τον Σωκράτη Φάμελλο αρχικά σαν εκπρόσωπο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μετά ως κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τελικά, το διόρθωσε σε «πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Και την… προεδρία του Σωκράτη Φάμελλου στην αξιωματική αντιπολίτευση ήρθε να επιβεβαιώσει και το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Στο εισαγωγικό τηλεγράφημα για την ομιλία του, έγραφε κατά λέξη:

«Στη διακυβέρνηση Τσίπρα οφείλεται ότι σήμερα υπάρχει ελευθερία δημοσιονομικών επιλογών για την ελληνική κυβέρνηση», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, στην ομιλία του κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης».

Λέτε για αυτό ο Σωκράτης Φάμελλος να ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα στην αρχή της ομιλίας του;

Διαβάστε επίσης:

Το «ευχαριστώ» του Σωκράτη Φάμελλου στον Αλέξη Τσίπρα

Βουλή – Τασούλας: Φείδου χρόνου προς… όλους και ο… επαναστάτης Νίκος Παππάς

Στο πρώτο νομοσχέδιο η κοστολόγηση των προγραμμάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:04