search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:35
MENU CLOSE

ΕΛΤΑ: Αυτά είναι τα πρώτα 25 καταστήματα που βάζουν λουκέτο τη Δευτέρα

07.07.2023 08:38
ELTA_SIMA_new

Λουκέτο σε δεκάδες υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ αναμένεται να μπει μέχρι τέλος του έτους…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Αυγή, το σχέδιο «αναδιοργάνωσης», όπως το ονομάζει η διοίκηση περιλαμβάνει συνολικά το κλείσιμο 160 καταστημάτων ανά την Ελλάδα.

Τα πρώτα 25 καταστήματα βάζουν λουκέτο την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιουλίου και αφορούν τα καταστήματα: Κοκκινιάς, Καλυβίων Θορικού, Αμφιθέας (Π. Φαλήρου 2), Αγίων Αναργύρων, Αγίας Τριάδας Αργολίδας, Πάτρας 4, Ερυθρών Αττικής, Ελευθέριου Θεσσαλονίκης, Δεριγνύ στην Αθήνα, Αργυρούπολης, Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, Κορυδαλλού, Κοντόπευκου, Κολωνακίου, Κηφισιάς (κέντρο), Κάτω Πατησίων (Αθ. 42), Καμινίων, Καλλιθέας 3, Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, Ελληνορώσων, Βυτίνας Αρκαδίας, Νοσοκομείου Ρίου, Παλαίρου Αιτωλοακαρνανίας, Νέας Ιωνίας Βόλου και Νεάπολης Νίκαιας.

Σύμφωνα με την προχθεσινή επίσημη ενημέρωση της διοίκησης προς τους εργαζομένους, η εταιρεία εμφανίζει σημαντικό οικονομικό έλλειμμα λειτουργίας, το οποίο είναι ζήτημα επιβίωσης να αντιμετωπιστεί άμεσα, την ίδια στιγμή που το κεφάλαιο της δημόσιας χρηματοδότησης έχει πλέον εξαντληθεί. Πρόκειται για τα συνολικά 280 εκατ. ευρώ που έλαβε ως ενίσχυση ο οργανισμός τα τρία τελευταία χρόνια μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά 100 εκατ. ευρώ από το Υπερταμείο στο οποίο ανήκουν οργανικά τα ΕΛ.ΤΑ., καθώς κι άλλα 180 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για την καθολική υπηρεσία για τα έτη 2013-2021.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Καθίζηση δρόμου μετά από έντονη βροχόπτωση (photo)

Κέρκυρα: Καταγγελίες ότι ο αμαξάς μαστίγωνε το άλογο πριν αυτό ξεψυχήσει (photos/video)

Πνίγηκαν 7 άτομα σε μία μόλις μέρα σε παραλίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:33