search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:04
MENU CLOSE

Ματίνα Νικολάου: Εισβάλει στη «Μουρμούρα», δίπλα στον κυρ Ηλία;

08.07.2023 16:37
matina_nikolaou

Το «Καλό μεσημέρακι» πέρασε στην τηλεοπτική …ιστορία και η Ματίνα Νικολάου κρέμασε την κόκκινη περούκα της.

Η ηθοποιός φαίνεται πως ετοιμάζεται για το νέο της επαγγελματικό βήμα, με τις πληροφορίες να τη θέλουν να εισβάλει στη «Μουρμούρα».

Σύμφωνα με το «Γεια σου», η Ματίνα Νικολάου πέρασε από δοκιμαστικό στη «Μουρμούρα», για τη θέση της Κλέλιας Ρένεση, η οποία αποχώρησε και μάλιστα, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

«Ήταν πολύ περίεργη η τελευταία μέρα, προσπαθούσαμε να είμαστε ψύχραιμοι. Εγώ δεν τα κατάφερα εντελώς. Την είδαμε μετά την τελευταία εκπομπή στο σπίτι του Νίκου. Μας άρεσε πάρα πολύ που έκλεισε με αυτόν τον τρόπο. Είχα αρχίσει να θρηνώ και να αποχαιρετώ τη Βάνια μέσα μου λίγο νωρίτερα επίτηδες, για να μην έρθει ξαφνικά μαζεμένο όλο την τελευταία μέρα. Νομίζω ότι το έφερα σε μία καλή ισορροπία», δήλωσε η Ματίνα Νικολάου.

«Εκείνη την ημέρα ίσα που πρόλαβα να έρθω μετά εδώ στο θέατρο, οπότε τα άφησα όλα εκεί. Πήγαμε χθες με τον Νίκο στο κανάλι και μαζέψαμε τα πράγματα που είχαμε αφήσει εκεί πέρα, αδειάσαμε τα καμαρίνια μας. Ευελπιστούμε ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξαναπάμε. Δεν εννοώ ότι θα ξαναγίνει η εκπομπή το φθινόπωρο αλλά εμένα θα μου άρεσε κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναγίνει, να ξανακάνω τη Βάνια», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε τον νέο συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου

Τηλεθέαση: Χωρίς αντίπαλο ο «Σασμός» την Παρασκευή

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Σαββάτου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31