search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:26
MENU CLOSE

Ο Δένδιας μιλάει ως να είναι (ακόμα) υπουργός Εξωτερικών – αναμενόμενο, αλλά πόσο ανεκτό από το Μαξίμου;  

08.07.2023 13:39
dendias

Όποιος άκουσε την ομιλία του Νίκου Δένδια στη Βουλή, κατά τη συζήτηση των Προγραμματικών Δηλώσεων της κυβέρνησης πρέπει να μπερδεύτηκε.

Κι αυτό διότι, δεν ήταν ακριβώς ομιλία υπουργού Άμυνας, αλλά εφ’ όλης της ύλης της εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής της χώρας.

Ουσιαστικά ο Κερκυραίος πολιτικός μίλησε σαν να είναι ακόμα υπουργός Εξωτερικών, «σκεπάζοντας» όλη την ατζέντα των εθνικών και αμυντικών θεμάτων.

Κάποιος θυμήθηκε μάλιστα ότι έτσι γινόταν κι επί ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, όταν ο Πάνος Καμμένος μιλούσε και για όλα τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, «τρελαίνοντας» τον Νίκο Κοτζιά.

Φυσικά, η πολυπραγμοσύνη του Δένδια και η διάθεση για… εισπήδηση στα διπλωματικά θέματα ήταν αναμενόμενη, ειδικά από τη στιγμή που πήγε σε «συναρμόδιο» τρόπον τινά, υπουργείο.

Αλλά πόσο θα ανεχθεί ένα τέτοιο φαινόμενο, που ίσως οδηγήσει στην εκπομπή ενός “μπερδεμένου” μηνύματος, το Μέγαρο Μαξίμου;  

Διαβάστε επίσης:

Στο «Μινιόν» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η ηγεσία είναι το μικρότερο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ

Ερντογάν και Σίσι δεν έγιναν… αδελφοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:25