search
ΔΕΥΤΕΡΑ 21.07.2025 21:37
MENU CLOSE

Όταν η Αγαπηδάκη θυμήθηκε τον… Γεννηματά

08.07.2023 16:22
agapidaki new

Απόσπασμα από την πολιτική διαθήκη του αείμνηστου Γιώργου Γεννηματά χρησιμοποίησε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, στο πλαίσιο της ομιλίας της στη Βουλή, προκειμένου να υπογραμμίσει την ανάγκη για συνέχεια σε μείζονες πολιτικές, όπως το Εθνικό Σύστημα Υγείας που αποτέλεσε το magnum opus του Γιώργου Γεννηματά.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι η – και βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ – Ε. Αγαπηδάκη αναφέρθηκε ιδιαίτερα σε μια εμβληματική μορφή του ΠΑΣΟΚ και της ευρύτερης προοδευτικής παράταξης, αλλά φαίνεται ότι η… όσμωση που το κυβερνών κόμμα επιδιώκει με το ΠΑΣΟΚ δεν περιορίζεται μόνο στις μεταγραφές στελεχών.

Διαβάστε επίσης:

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Νικήτα Κακλαμάνη

Στο «Μινιόν» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η ηγεσία είναι το μικρότερο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21.07.2025 21:36