search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 05:04
MENU CLOSE

Φαίη Μαυραγάνη: Με τις γόβες στο χέρι, ψάχνει …θέα με στούντιο στη θάλασσα (Video)

09.07.2023 12:59
mavragani

Ραντεβού το Σεπτέμβρη έδωσε η Φαίη Μαυραγάνη με το τηλεοπτικό κοινό. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Στούντιο με Θέα» ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της εκπομπής, στον επίσημο λογαριασμό του ΑΝΤ1 στο Instagram ανέβηκε βίντεο με τη Φαίη Μαυραγάνη και τον οικονομικό συντάκτη Κωστή Πλάντζο να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό. Η παρουσιάστρια εμφανίζεται να κρατά τις γόβες της στο χέρι, στέλνοντας ευχές της για ένα όμορφο καλοκαίρι.

«Καλό καλοκαίρι, τελειώσαμε! Τα παπούτσια στο χέρι και φεύγουμε! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη», λέει η Φαίη Μαυραγάνη, με τον Κωστή Πλάντζο να προσθέτει με χιούμορ: «Εμείς θα κάνουμε μία μικρή διακοπή αλλά τον Σεπτέμβρη εύχομαι να είναι όλα καλύτερα, με καλύτερους μισθούς και έτσι όλο και καλύτερα να περάσουμε. Προσοχή στην ακρίβεια!».

Διαβάστε επίσης:

J2US: Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός

«Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»: Όταν ο Νίκος γνώρισε την Κιάρα

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44