search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:19
MENU CLOSE

Κέβιν Κόστνερ: 129.755 δολάρια μηνιαίως θα καταβάλλει στην πρώην σύζυγό του με απόφαση δικαστηρίου

12.07.2023 12:40
kostner-new

Στις δικαστικές αίθουσες κατέφυγε ο Κέβιν Κόστνερ και η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ προκειμένου να λύσουν τα περιουσιακά ζητήματα που προέκυψαν έπειτα από την αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, μετά από δικαστική εντολή, ο Κόστνερ υποχρεούται από εδώ και στο εξής να καταβάλλει κάθε μήνα διατροφή στην πρώην σύζυγό του, ύψους $129,755.

Η ίδια απόφαση αναφέρει ότι ο ηθοποιός θα πρέπει να καταβάλει, επίσης, 200.000 δολάρια για τα νομικά έξοδα της Μπαουμγκάρτνερ και επιπλέον 100.000 δολάρια για λοιπά έξοδα.

Σημειώνεται ότι το ποσό της διατροφής που όρισε το δικαστήριο είναι σχεδόν το μισό από αυτό που πρότεινε αρχικά η Μπαουμγκάρτνερ, ενώ η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγο καιρό, αφότου ο ηθοποιός είχε επισημάνει ότι τα έσοδά του θα είναι χαμηλότερα το 2023, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στα αιτήματα της πρώην συζύγου του.

Συγκεκριμένα, η Μπαουμγκάρτνερ έχει ζητήσει διατροφή ύψους 248.000 δολαρίων τον μήνα, με τον Κόστνερ να αναφέρει πως το συμβόλαιό του με την παραγωγή του «Yellowstone» έχει λήξει, με αποτέλεσμα να χάσει το κύριο εισόδημά του.

«Θα κερδίζω σημαντικά λιγότερα χρήματα το 2023 από ό,τι το 2022. Αυτό συμβαίνει, γιατί δεν έχω πλέον, συμβόλαιο με τη Yellowstone, που ήταν η κύρια πηγή του εισοδήματός μου πέρυσι» υποστήριξε ο Κόστνερ, σύμφωνα με τα έγγραφα.

Η είδηση ότι η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, έγινε γνωστή στα media τον Μάιο. Σύμφωνα με το TMZ, η σχεδιάστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 18 χρόνια γάμου, επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές». Στην εν λόγω αίτηση, η 49χρονη ζήτησε -μεταξύ άλλων- την κοινή επιμέλεια των τριών παιδιών τους: Κάιντεν, 15 ετών, Χέις, 14 ετών και Γκρέις, 12 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Τζέισον Μομόα: Κολυμπά δίπλα σε καρχαρίες – «Κρατήστε τους ωκεανούς καθαρούς γι’ αυτά τα όμορφα πλάσματα» (Video)

Δανάη Μπάρκα: Το προσβλητικό μήνυμα από follower και η απάντηση της παρουσιάστριας

Τζόνι Ντεπ: Δάνειο για να σώσει δύο από τα σπίτια του στο Χόλιγουντ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:18