search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:04
MENU CLOSE

Σελίν Ντιόν: Δύσκολη η κατάσταση της υγείας της λέει η αδερφή της – «Όλοι κάνουμε την προσευχή μας»

13.07.2023 09:28
CELINE-DION

Η Σελίν Ντιόν πριν μερικούς μήνες είχε αναγκαστεί να ακυρώσει κάποιες εμφανίσεις της για λόγους υγείας. Όπως αποκάλυψε πάσχει από το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου.

Η ανησυχία των θαυμαστών της ήταν έκδηλη και τα μηνύματα συμπαράστασης που λάμβανε καθημερινά πολλά. Όπως είπε η ίδια τους ευχαριστεί και προσπαθεί πολύ σκληρά να επανέλθει.

Η αδερφή της Κλοντέτ Ντιόν εμφανίστηκε πρόσφατα στην τηλεοπτική εκπομπή «Bonsoir Bonsoir» του Καναδά, όπου ανέφερε ότι η τραγουδίστρια είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει το σοβαρό θέμα υγείας της.

«Όλοι κάνουμε την προσευχή μας και εκτιμώ την ανησυχία του κόσμου» δήλωσε η Κλοντέτ στον παρουσιαστή Ζαιν-Φιλίπ Βοτιέρ.

«Δουλεύει σκληρά και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε» πρόσθεσε.

Επίσης, η Κλοντέτ θυμήθηκε μια συγκινητική στιγμή που είχε με την αδερφή της, με την ίδια να λέει στη Σελίν Ντιόν: «Αυτό δεν μπορεί να είναι δυνατόν. Ο παράδεισος έκανε λάθος», με την τραγουδίστρια να της απαντάει: «Θα με κάνεις να κλάψω».

Τι είναι το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου

Το «Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου» (Stiff Person Syndrome-SPS) είναι μια σπάνια νευρολογική διαταραχή με χαρακτηριστικά αυτοάνοσου νοσήματος. Το SPS χαρακτηρίζεται από κυμαινόμενη μυϊκή ακαμψία στον κορμό και τα άκρα και αυξημένη ευαισθησία σε ερεθίσματα όπως ο θόρυβος, το άγγιγμα και η συναισθηματική δυσφορία, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν μυικούς σπασμούς. Οι καμπουριασμένες και δύσκαμπτες στάσεις είναι χαρακτηριστικές της διαταραχής.

Τα άτομα με SPS μπορεί να μην είναι σε θέση να περπατήσουν ή να μετακινηθούν ή ακόμα και φοβούνται να βγουν από το σπίτι επειδή οι θόρυβοι του δρόμου, όπως ο ήχος μιας κόρνας, μπορεί να προκαλέσουν σπασμούς και πτώσεις. Το SPS προσβάλλει διπλάσιο αριθμό γυναικών σε σχέση με τους άνδρες.

Διαβάστε επίσης:

Τζόνα Χιλ: Πληθαίνουν οι κατηγορίες εναντίον του – Φίλησε με το ζόρι ανήλικη σε πάρτυ

Άννα Βίσση: Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε η συναυλία της στη Θεσσαλονίκη

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει στο εξώφυλλο του βιβλίου της, γυμνή από τη μέση και πάνω

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:04