search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:21
MENU CLOSE

Ρεκόρ πνιγμών φέτος το καλοκαίρι – 69 μόνο τον Ιούλιο (video)

17.07.2023 09:29
5933048

Μέσα σε λίγες ώρες πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμενικού, μόνο το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου έχουν καταγραφεί 40 πνιγμοί. Όμως, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, από τις 11 του μήνα μέχρι και χθες στις 16, έχουν καταγραφεί άλλα 29 περιστατικά, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 69.

Εάν αυτό συνεχιστεί, υπάρχει κίνδυνος να ξεπεραστεί το περσινό θλιβερό ρεκόρ των 98 θανάτων μέσα στον Ιούλιο.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους και δύο μικρά παιδιά. Ένα 6χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε παραλία στο Καβούρι και παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν και ένα 10χρονο κοριτσάκι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα στη Νέα Μάκρη. Στο σημείο όπου πνίγηκε το παιδί υπήρχαν δύο ιδιώτες γιατροί, ένας από τους οποίους της έκανε ΚΑΡΠΑ, πριν έρθει το ΕΚΑΒ.

Στον χώρο του συγκροτήματος έφτασαν μέσα σε 12 λεπτά 2 μηχανές του ΕΚΑΒ, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το παιδί στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να το επαναφέρουν, αλλά διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό.

Διαβάστε επίσης:

Αλιβέρι: Μια… όαση δίπλα στην Αττική (videos)

Οι δορυφόροι του Έλον Μασκ σε… συστοιχία – H «περίεργη» γραμμή στον ουρανό που έφερε αναστάτωση (Video)

Πάτρα: Τραγικό τέλος για αγνοούμενο άντρα – Βρέθηκε νεκρός δίπλα στο μαντρί του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:21