search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:54
MENU CLOSE

Εβελίνα Παπούλια: Το δημοσίευμα που διέψευσε για την ίδια και την κόρη της – «Κάνει κακό στη δουλειά μας»

18.07.2023 10:45
evelina-papoylia-new

Ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες θέλησε να διαψεύσει η Εβελίνα Παπούλια μέσα από ένα story της στο Instagram.

Το εν λόγω δημοσίευμα κάνει λόγο για συνεργασία της ηθοποιού με την κόρη της, κάτι που η ίδια τονίζει ότι αφενός δεν ισχύει και αφετέρου κάνει κακό και στις δυο, καθώς μπορεί να σταθεί αιτία να μην δεχθούν προτάσεις για τη δουλειά τους.

«Συνεχής αναδημοσίευση ψευδών ειδήσεων! Αυτό κάνει κακό στη δουλειά μας και σε όσους θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας, βάζοντας φρένο στις προτάσεις που θα μας γινόντουσαν! «Δεν ισχύει!» έγραψε χαρακτηριστικά στο story της.

Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα ήθελε την Εβελίνα Παπούλια και την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, να έχουν δώσει τα χέρια με την ΕΡΤ, προκειμένου να συμπρωταγωνιστήσουν στη νέα δραματική σειρά με τίτλο «Ηλέκτρα», που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στη Δημόσια Τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης:

Διαζύγιο – Βόμβα για Σοφία Βεργκάρα και Τζο Μανγκανιέλο μετά από 7 χρόνια γάμου (photo)

Ορέστης Τζιόβας: «Άντε μοσχάρια» – Ξέσπασε για τα παιδιά που παίζουν με κατασκευή για ΑμεΑ

Λίντσεϊ Λόχαν: Μητέρα για πρώτη φορά η ηθοποιός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:53