search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 05:42
MENU CLOSE

Αφροδίτη Λιάντου-Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους ως ζευγάρι

30.12.2022 13:59
lianotu skourletis new

Eίναι ο Αλεξης και η Μυρτάλη από τη Γη της Ελιάς. Στο γνωστό καθημερινό σήριαλ η σχέση τους είναι παθολογικά προβληματική. Η πραγματικότητα ωστόσο είναι διαφορετική.

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης,  επισημοποίησαν τη σχέση τους με κοινές φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα προφίλ τους στο Instagram, από τις γιορτινές διακοπές τους.

Το ζευγάρι περνάει τον ελεύθερο χρόνο των γιορτών και γεμίζει τις μπαταρίες του για το νέο έτος, μαζί με πολλούς από τους συνεργάτες του (που πλέον έχουν γίνει φίλοι) από τη δραματική σειρά του Mega.

Στο άλμπουμ φωτογραφιών που δημοσίευσαν και οι δύο από την Αράχωβα, όπως αναφέρει το ladylike.gr η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ποζάρουν πάνω στη γουρούνα τους, πριν την off road εξόρμηση με την υπόλοιπη παρέα.

Διαβάστε επίσης

Μπιλ Κόσμπι: Σχεδιάζει να επιστρέψει στη σκηνή

Μαρίνα Πατούλη: Ρε λύσσα με τον Βλάσση Χολέβα, τα έχω πει όλα (Video)

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει λίγο πριν την γέννα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04