search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:31
MENU CLOSE

Μαρίνα Πατούλη: Ρε λύσσα με τον Βλάσση Χολέβα, τα έχω πει όλα (Video)

30.12.2022 09:58
patoyli_marina-new

H Mαρίνα Πατούλη είναι ένα πρόσωπο που μας απασχόλησε ιδιαίτερα τη χρονια που φεύγει και κατα πάσα πιθανότητα θα μας απασχολήσει και την επόμενη αφού έχει ήδη αποφασίσει να διεκδικήσει τον δήμο Πεύκης-Λυκοβρυσης στις επόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο.

Σε κάθε της εμφάνιση λοιπόν οι δημοσιογράφοι την πολιορκούν. Σε εορταστική εκδήλωση για τον ερχομό του 2023 την συνάντησαν και πάλι κι εκεί ρωτήθηκε τόσο για τον Βλάσση Χολέβα όσο και για την Μαρία Καρλάκη. 

«Το έχω συνηθίσει πλέον και θεωρώ όταν είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο έχεις το χρέος μαζί με τα θετικά να ακούς και τα αρνητικά.

Θα ήταν αχαριστία εκ μέρους μου να νιώθω άσχημα με τη δημοσιότητα. Δεν θα ασχοληθώ με το ρούχα στο επίπεδο του επιχειρείν» είπε και συμπλήρωσε:.

«Το μαγαζί μου στην Μύκονο το έχει αγοράσει ένας γνωστός επιχειρηματίας…Ρε λύσσα με τον Χολέβα! Τα έχω πει όλα αυτά. Άλλη ερώτηση έχουμε;» είπε η Μαρίνα Πατούλη στη συνέχεια, ενώ όταν έγινε αναφορά σε πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη συνέχισε:

«Παιδιά σας παρακαλώ όχι άλλο κίτρινο!

Πώς έλεγε ο Κούρκουλος όχι άλλο κάρβουνο; Πράγματα που αφορούν εσωστρέφεια, δεν τα βλέπω στο οπτικό μου πεδίο. Δεν το ακούω αυτό. Τίποτα. Κανένα σχόλιο»

Διαβάστε επίσης

Eurovision 2023: Τα τρία φαβορί για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα (Video)

Κέιτ Χάντσον: Η σέξι εμφάνιση στο «Glass Onion» – Το «μυστικό» της διατροφής της (Video)

Τάμτα: Απέκτησε ελληνική ταυτότητα μετά από 23 χρόνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:30