search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:01
MENU CLOSE

Θρίλερ στα Χανιά: Από το Ρέθυμνο με απορριμματοφόρο ήρθε το τεμαχισμένο πτώμα (videos/photos)

19.07.2023 08:35
xania_new

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στην επιφάνεια σχετικά με την μακάβρια υπόθεση εντοπισμού τεμαχισμένου πτώματος στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων.

Ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων μελών του σώματος του άνδρα συνεχίζονται, οι αρχές βρήκαν από που προήλθε ο μπλε κάδος που περιείχε το κομμένο σε κομμάτια σώμα.

Όπως μεταδίδει το zarpanews.gr το απορριμματοφόρο που μετέφερε το κρανίο του πτώματος ξεκίνησε από το Ρέθυμνο και έφτασε στα Χανιά και από εκεί κατέληξε στα χέρια των εργαζομένων της ΔΕΔΙΣΑ που βρήκαν την σακούλα που το περιείχε.

Το βράδυ της Τρίτης (18/7), η υποδιεύθυνση ασφάλειας Χανίων μετέβη εκ νέου στο εργοστάσιο και παρέλαβε και τα πόδια του άνδρα, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα είναι ασιατικής καταγωγής, τα οποία ήταν σε άλλη σακούλα.

Στο εργοστάσιο κλήθηκε ιατροδικαστής ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος.

Το κρανίο, σύμφωνα με την εκτίμηση, φέρεται να ανήκει σε άνδρα Ασιατικής καταγωγής ο οποίος ήταν νεκρός περίπου 10 ημέρες.

Σε σοκ οι εργαζόμενοι

Την ίδια στιγμή σε κατάσταση σοκ είναι οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης.

«Ενημερώθηκα από τον προϊστάμενο βάρδιας ότι βρέθηκε ανθρώπινο διαμελισμένο πτώμα στην ταινία διαλογής των υλικών. Αμέσως σταμάτησε η παραγωγική διαδικασία και ενημερώθηκε αρμοδίως η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Βρίσκονταν στην γραμμή διαλογής τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι ήρθαν τα ανθρώπινα μέλη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Όπως κι όλοι μας (…) Από την πλευρά της επιχείρησης θα σταθούμε αρωγοί στις οικογένειες των εργαζομένων», επεσήμανε σε σχετικές του δηλώσεις ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ Κώστας Πατεράκης.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Κοζάνη: Πέθανε μόλις έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της

Φωτιά στη Ρόδο: Καίγεται πυκνό δάσος – Στη μάχη και τα εναέρια μέσα (video)

Συνεχείς αναζωπυρώσεις σε Λουτράκι και Δερβενοχώρια – Μάχη με τις φλόγες στη Μάνδρα (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:59