search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:31
MENU CLOSE

Σοκαριστικό τροχαίο στις ΗΠΑ: Αυτοκίνητο «πέταξε» και… προσγειώθηκε σε σπίτι – Νεκρή η οδηγός (video)

20.07.2023 09:42
troxaio_usa

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε στις ΗΠΑ, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Η στιγμή που το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η 73χρονη κινείται εκτός ελέγχου και στη συνέχεια… απογειώνεται πριν «καρφωθεί» σε σπίτι, καταγράφηκε σε βίντεο.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Σεντ Λούις, στο Μιζούρι.

Η τρομακτική σύγκρουση καταγράφηκε από την κάμερα του κουδουνιού ενός κοντινού σπιτιού.

Τα στοιχεία της οδηγού δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά σύμφωνα με τη New York Post, η ηλικιωμένη γυναίκα εκτιμάται ότι εκείνη τη στιγμή αντιμετώπιζε κάποιο επείγον ιατρικό πρόβλημα.

Η γυναίκα χτύπησε ένα ανάχωμα ενώ οδηγούσε με «εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα» πριν απογειωθεί στον αέρα, σημειώνεται στην ανακοίνωση από το αστυνομικό τμήμα της κομητείας του Σεντ Λούις.

Τύχη… βουνό για όσους βρίσκονταν στο σπίτι

Μέσα στο σπίτι, ένα μικρό παιδί καθόταν σε ένα κρεβάτι μέσα στο δωμάτιο στο οποίο καρφώθηκε το αυτοκίνητο, σπρώχνοντας το κρεβάτι στον τοίχο. Το παιδί δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με το δίκτυο KMOV, και οι ενήλικες βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο και συζητούσαν για πολιτική.

Ο Derek Wentzel, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο σπίτι, δήλωσε ότι το αυτοκίνητο «θα μπορούσε να τον είχε χτυπήσει εντελώς… δεν τον χτύπησε για λίγα εκατοστά». Η σύντροφος του Wentzel και οι γονείς του παιδιού βρίσκονταν επίσης στο σπίτι την ώρα που συνέβη το συγκλονιστικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με τον Wentzel το σπίτι μπορεί να έχει καταστραφεί πλήρως. «Είπαν ότι μπορεί να μην μπορέσουμε να μπούμε καθόλου στο σπίτι μας», ανέφερε.

Η μητέρα του Wentzel, η Diane, ανέφερε ότι σοκαρίστηκε όταν βρήκε το σπίτι του γιου της κατεστραμμένο φτάνοντας στο σημείο. «Αυτό συμβαίνει μόνο στις ταινίες», σχολίασε.

Διαβάστε επίσης:

Ιράκ: Εξαγριωμένος όχλος πυρπόλησε τη Σουηδική πρεσβεία – Διαμαρτύρονταν για την καύση του Κορανίου (photos/video)

Νέα Ζηλανδία: Tρεις νεκροί από πυροβολισμούς στην Όκλαντ – Ανάμεσά τους ο δράστης (photos)

Κύπρος: Σαράντα εννέα χρόνια τουρκική εισβολή – Φιέστα Ερντογάν στα κατεχόμενα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:28