search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 07:28
MENU CLOSE

Σοφία Βεργκάρα: Αποκάλυψε τον λόγο που πήρε διαζύγιο μετά από 7 χρόνια

21.07.2023 20:11
sofia-vergara-new

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την αιτία διαζυγίου της Σοφίας Βεργκάρα και του Τζο Μανγκανιέλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο 46χρονος ηθοποιός επιθυμούσε να αποκτήσει παιδιά και η επιθυμία αυτή γινόταν πιο έντονη για τον ίδιο καθώς πλησίαζε τα 50 του.

Σε μια συνέντευξή της από το 2016 η Βεργκάρα είχε πει ότι ο Τζο ήθελε παιδιά και εκείνη ήταν ανοιχτή σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά σίγουρα αυτό δεν επρόκειτο να συμβεί «φυσικά».

Σημείωσε επίσης ότι αυτή και ο Τζο προσπαθούσαν να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν και ανέφερε ότι «η ιδέα να τα ξανακάνω όλα δεν με τρομάζει. Αλλά, ναι, δεν είναι ότι θα συμβεί φυσικά, έτσι δεν είναι;».

Αναφερόμενη στην ηλικία της πρόσθεσε ότι «πίσω στην εποχή της μαμάς μου, τα 40 θεωρούνταν πολλά, αλλά τώρα δεν νομίζω ότι είναι».

Η Σοφία Βεργκάρα μπορεί να ήθελε παιδιά πριν γνωρίσει τον Τζο, όταν ήταν με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Nick Loeb. Αυτός είναι ο λόγος που κατέψυξε τα έμβρυα από τις θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης του 2013. Στη συνέχεια, οι δυο τους είχαν μια τεράστια δικαστική διαμάχη για την ιδιοκτησία των εμβρύων. Ένας δικαστής αποφάσισε υπέρ της τον Μάρτιο του 2021.

Ο Μανγκανιέλο υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου από τη Βεργκάρα αυτή την εβδομάδα επικαλούμενος «ασυμβίβαστες διαφορές».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η δικηγόρος του Joe Laura Wasser κατέθεσε τα έγγραφα διαζυγίου την Τετάρτη, με ημερομηνία χωρισμού στις 2 Ιουλίου 2023.

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Μπεμπεδέλη: Συγκλόνισε το Twitter η ερμηνεία της στο «Famagusta» (Video)

Guns ‘N Roses: Οι τελευταίες ετοιμασίες πριν τη μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ (Video)

Κριστιάνο Ροναλντο: Ανέβηκε στην κορυφή του Instagram και «εκθρόνισε» την Κάιλι Τζένερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15