search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:08
MENU CLOSE

Τεμαχισμένο πτώμα στα Χανιά: Το λάθος του δολοφόνου που θύμισε την υπόθεση Φραντζή

21.07.2023 10:43
xania_kranio

Συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση της φρικτής δολοφονίας και τεμαχισμού ενός άνδρα ασιατικής καταγωγής που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα Χανιά, όταν εργαζόμενοι στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης Απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ, βρήκαν σε σακούλα ένα ανθρώπινο κρανίο ενώ τις επόμενες μέρες εντοπίστηκαν και άλλα μέλη…

Αυτό που πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι το αποτρόπαιο έγκλημα τελέστηκε στο Ρέθυμνο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr μέσα στην ίδια σακούλα με το κεφάλι, βρέθηκαν αποδείξεις και άδεια μπουκάλια σπρέι που συνδέονται με την συγκεκριμένη περιοχή τα οποία εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό του δράστη ή του θύματος.

Η ξεχασμένη απόδειξη στην υπόθεση Φραντζή

Υπενθυμίζεται ότι μια απόδειξη ήταν εκείνη που οδήγησε στη σύλληψη του Παναγιώτη Φραντζή για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό της Ζωής Γαρμανή, υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 1987.

Ο Φραντζής είχε ξεχάσει μια απόδειξη κρεοπωλείου σε μία από τις σακούλες όπου έβαλε τα μέλη της συντρόφου του πριν τα πετάξει στα σκουπίδια… Η απόδειξη ήταν η αρχή του τέλους για τον δολοφόνο καθώς οι αρχές εντόπισαν το κρεοπωλείο, αναγκάζοντας τελικά τον δράστη να παραδοθεί.

Έρευνες στο Ρέθυμνο

Σύμφωνα με το protothema, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τα καταστήματα από τα οποία έγιναν οι αγορές και έχουν εξασφαλίσει υλικό από κάμερες στην συγκεκριμένη περιοχή, το οποίο εξετάζουν καρέ- καρέ σε βάθος τουλάχιστον δέκα ημερών από την ημέρα που βρέθηκαν τα τεμαχισμένα μέλη. Κάθε φορά που εντοπίζουν πελάτες από την Ινδία, το Πακιστάν ή το Μπανγκλαντές, αποθηκεύουν την φωτογραφία του και τον αναζητούν στην γύρω περιοχή.

Ως τώρα, όλοι όσοι έχουν εντοπιστεί και βρέθηκαν εν ζωή εξετάστηκαν από τους αστυνομικούς για το ενδεχόμενο να γνωρίζουν αυτόν που εξαφανίστηκε. Η προανάκριση διενεργείται με μεγάλη προσοχή και ιδιαίτερη σημασία ακόμη και στην πιο ασήμαντη λεπτομέρεια.

Η έρευνα έχει επεκταθεί σε ξενοδοχεία, κτηνοτροφικές μονάδες και αγροτοκαλλιέργειες στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου, ωστόσο δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής κάποια εξαφάνιση μετανάστη. Αν, όμως, το θύμα βρισκόταν στη χώρα χωρίς χαρτιά, όποιος τον είχε προσλάβει για να εργαστεί δεν θα δήλωνε ότι εξαφανίστηκε, καθώς θα αντιμετώπιζε ποινικές ευθύνες. Κι αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο των αρχών…

Διαβάστε επίσης:

Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο 13χρονος ψαροτουφεκάς – Συνελήφθη ο πατέρας

Νέα γυναικοκτονία στη Χαλκίδα – Πυροβόλησε στο κεφάλι με καραμπίνα την 84χρονη σύζυγό του

Μενεμένη:  Έγραψε στον τοίχο με αίμα «Παιδεραστής -1» και ομολόγησε δύο ακόμα φόνους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:07