search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:42
MENU CLOSE

Καβάλα: Μπουρίνι προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές στον Δήμο Παγγαίου (Video)

24.07.2023 17:38
Untitled design (3)
kabalanews.gr

Η ξαφνική καταιγίδα που «χτύπησε» το βράδυ της Κυριακής την παραλία Οφρυνίου του Δήμου Παγγαίου στην Καβάλα προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές σε καταστήματα εστίασης, beach bar και αυτοκίνητα.

Το μπουρίνι αν και μικρής διάρκειας ήταν μεγάλης έντασης και δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά του. Οι ισχυρές ριπές του ανέμου «ξήλωσαν» και έσπασαν 10 με 15 δέντρα και προκάλεσαν υλικές ζημιές στον εξοπλισμό δεκάδων καταστημάτων του παραλιακού μετώπου.

Η περιοχή είναι από τις πιο τουριστικές της Καβάλας. Φιλοξενεί χιλιάδες τουρίστες Έλληνες και ξένους. Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για πέρασμα ανεμοστρόβιλου διαρκείας πέντε περίπου λεπτών, ενώ επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται τουλάχιστον 40 χρόνια στην περιοχή, ανέφεραν, σύμφωνα με την ΕΡΤ πως ποτέ δεν είδαν κάτι παρόμοιο.

Με το πρώτο φως της σημερινής ημέρας, άρχισε η αποτύπωση των ζημιών και η αποκατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: 50χρονος απείλησε να σφάξει τη μητέρα του, καταδικάστηκε, αλλά γύρισε σπίτι

Πύρινη κόλαση σε όλη τη χώρα: Ορατές από το Διάστημα οι φωτιές, στα 1.100 χλμ η μεταφορά καπνού – Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Ρόδο και Κάρυστο

Φωτιά στη Ρόδο: Βρετανός τουρίστας οδηγούσε επί 8 ώρες για να απομακρύνει άτομα από τις φλόγες (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:42