search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:09
MENU CLOSE

Πτώση καναντέρ στην Κάρυστο: «Λύγισε» στον αέρα η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ελένη Μπουγά (Video)

25.07.2023 20:30
ert-karistos-new

«Λύγισε» στον αέρα η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ελένη Μπουγά, μετά τη τραγωδία που σημειώθηκε στην Κάρυστο, όταν Canadair της Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβη κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δυο πιλότοι του.

Η δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ ήταν στον αέρα και μετέδιδε από το σημείο της τραγωδίας, δεν άντεξε και λύγισε.

Μαζί με τον εικονολήπτη της, ήταν μάρτυρες της συντριβής που εξελίχθηκε σε τραγωδία, με το θάνατο του 34χρονου κυβερνήτη, σμηναγού Χρήστου Μουλά και του 27χρονου συγκυβερνήτη, ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη.

«Μία δύσκολη στιγμή για όλους μας, δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε κυριολεκτικά» είπε με τρεμάμενη φωνή η δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

«Ήταν μια στιγμή που με αυτοθυσία αυτά τα παλικάρια έπεφταν στην πλαγιά, έπεφταν χαμηλά για να κάνουν τις ρίψεις. Ήταν αξιοθαύμαστοι.

Ο Γιώργος (σ.σ. Γιώργος Αγνίδης ο οπερατέρ) κατέγραψε το πλάνο αυτό… με συγχωρείτε… ήταν το πλάνο με την μοιραία κατάληξη» πρόσθεσε, με τη φωνή της να «σπάει» από τη συγκίνηση.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλαδικές 2023: Την Πέμπτη 27 Ιουλίου ανακοινώνονται οι βάσεις

Πτώση καναντέρ στην Κάρυστο: 50 ετών τα αεροσκάφη που σβήνουν φωτιές – Αποκτήθηκαν το 1975

Πέθανε ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός Ανδρέας Τσουκαλάς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:09