search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:38
MENU CLOSE

Πανελλαδικές 2023: Την Πέμπτη 27 Ιουλίου ανακοινώνονται οι βάσεις

25.07.2023 20:08
BASEIS
Eurokinissi αρχείου

Σύντομα η αγωνία των υποψηφίων που συμμετείχαν στην διαδικασία των πανελληνίων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση τελειώνει. Την Πέμπτη 27 Ιουλίου, το πρωί αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις 2023 από το Υπουργείο Παιδείας.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το «Πρώτο Θέμα» οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείο αναμένεται να δημοσιοποιήσουν τα αποτελέσματα μεθαύριο, Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 10.30 το πρωί.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν εάν και που εισάγονται στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Οι υποψήφιοι θα λάβουν την ειδοποίηση και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση σχετικά με το τμήμα εισαγωγής των.

Διαβάστε επίσης:

Πτώση καναντέρ στην Κάρυστο: 50 ετών τα αεροσκάφη που σβήνουν φωτιές – Αποκτήθηκαν το 1975

Πώς συνετρίβη το Kαναντέρ στην Κάρυστο – Η πρόσκρουση του φτερού στο δέντρο και η δεξιά κλίση πριν την πτώση (Videos)

Έκκληση ΓΣΕΕ στους καταναλωτές: Μην χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες delivery εν μέσω καύσωνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:37