search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:32
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει μεταγραφική «βόμβα» – Μία ανάσα από τον Χουάντσο Ερνγακόμεθ

26.07.2023 22:01
xouantso-new

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να πυροδοτήσει μεταγραφική «βόμβα», καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για μια πιθανή συμφωνία, με τις επόμενες ώρες να αναμένονται οι τελικές και θετικές εξελίξεις.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και MVP της εθνικής Ισπανίας στον τελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ 2022, μπορεί να είχε θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του στο ΝΒΑ, ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕΔημήτρης Γιαννακόπουλος, μαζί με τους ανθρώπους του συλλόγου, κινήθηκαν υπό άκρα μυστικότητα – όπως συνέβη και στην απόκτηση του Κώστα Σλούκα – και πλέον είναι κοντά σε μια πραγματικά τεράστια μεταγραφή.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είχε επιλεχθεί στο Νο. 16 του νταφτ του ΝΒΑ από τους Ντένβερ Νάγκετς στους οποίους και αγωνίστηκε για μια τετραετία, προτού ακολουθήσουν Τίμπεργουλβς, Σέλτικς, Σπερς, Τζαζ και Τορόντο Ράπτορς, σε αυτά τα επτά χρόνια παρουσίας του στα παρκέ του ΝΒΑ!

Σε αυτό το διάστημα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο ύψους 2,06μ. φόργουορντ, μέτρησε 339 συμμετοχές με 5 πόντους και 3,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ, φέτος, με τη φανέλα των Τορόντο Ράπτορς είχε 29 ματς με 2,9 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» στην Τότεναμ: Ο ιδιοκτήτης της ομάδας παραδόθηκε στις αμερικανικές Αρχές – Απειλείται με φυλάκιση

Σοκ στο ελληνικό μπάσκετ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο παίχτης του Πανιωνίου, Ντόνοβαν Μάρσαλ

Λιονέλ Μέσι: Ο viral πανηγυρισμός «hold my beer» που αφιέρωσε στον Ντέιβιντ Μπέκαμ (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:30