search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:11
MENU CLOSE

«Βόμβα» στην Τότεναμ: Ο ιδιοκτήτης της ομάδας παραδόθηκε στις αμερικανικές Αρχές – Απειλείται με φυλάκιση

26.07.2023 19:03
totenam-new

«Βόμβα» στην Τότεναμ, καθώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζο Λιούις, κατηγορείται για συνολικά 19 αδικήματα κι αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση.

Ο εισαγγελέας της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης, Νταμιάν Γουίλιαμς ισχυρίζεται πως ο 86χρονος Λιούις για χρόνια καταχράστηκε την πρόσβαση του σε αίθουσες συνεδριάσεων, με αποτέλεσμα να μοιραστεί έμπιστες πληροφορίες σε στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι στην συνέχεια κατάφεραν να κερδίσουν εκατομμύρια δολάρια χρησιμοποιώντας της.

Ο εισαγγελέας χαρακτηρίζει τις πράξεις του Βρετανού εκατομμυριούχου ως εξαπάτηση κατά των αρχών, κάτι το οποίο είναι ενάντια στη νομοθεσία.

Ως εκ τούτου ο ιδιοκτήτης της Τότεναμ βρίσκεται αντιμέτωπος με 19 παραβάσεις και σε περίπτωση που κριθεί ένοχος από τις δικαστικές αίθουσες, τότε θα του επιβληθεί ποινή φυλάκισης η οποία αγγίζει τα 25 χρόνια.

Μάλιστα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό ο Τζο Λιούις παραδόθηκε στις αρχές, με την υπόθεση να αναμένεται να έχει εξελίξεις άμεσα.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το tweet για την τιμή της βενζίνης και το… κράξιμο των χρηστών

Ντνίπρο – Παναθηναϊκός 1-3: «Αγκαλιά» με την πρόκριση το Τριφύλλι – Eπιστρέφει σε ευρωπαϊκούς ομίλους (Video)

Λιονέλ Μέσι: Ο viral πανηγυρισμός «hold my beer» που αφιέρωσε στον Ντέιβιντ Μπέκαμ (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:07