search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:02
MENU CLOSE

Conference League: Στη μάχη της πρόκρισης ΠΑΟΚ και Άρης

27.07.2023 10:22
aris_new

ΠΑΟΚ και Άρης ρίχνονται την απόψε (27/7) στη μάχη των πρώτων αγώνων του Β΄ προκριματικού γύρου στο Conference League.

Και οι δύο αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά, Αραράτ-Άρης 18:00 (Novasports 2) και ΠΑΟΚ-Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ 20:30 (Novasports Prime).

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα υποδεχθεί τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ενώ εκείνη του Απόστολου Τερζή θα επισκεφτεί την Αραράτ (Αρμένια).

Ο ΠΑΟΚ παίζει κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα με στόχο το σκορ που θα τον φέρει από το πρώτο ματς στην επόμενη φάση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τον Σαμάτα ενώ άφησε εκτός τους τιμωρημένους Αουγκούστο και Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Αν ο Δικέφαλος προκριθεί, θα πέσει πάνω στην κροατική Χάιντουκ Σπλιτ του Μάρκο Λιβάγια.

Από την άλλη ο Άρης, ταξίδεψε στο Ερεβάν της Αρμενίας όπου θα κοντράρει την Αραράτ, θέλωντας να αποκτήσει το απόλυτο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Ο τραυματισμός του Μπράμπετς θα φέρει τον Οντουμπάτζο στο κέντρο της άμυνας με τον Φαμπιάνο.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Ματαρίτα, Φεράρι, Φαμπιάνο, Ζουλ, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ρουπ, Πάβισιτς, Πάλμα, Μενέντεζ, Σαβέριο, Κάρλσον, Μορόν, Γκρέι, Χουτεσιώτης, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μπεκιαρίδης.

Οι «κίτρινοι» θα βρεθούν απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου στην επόμενη φάση εφόσον προκριθούν.

Διαβάστε επίσης:

Κιλιάν Εμπαπέ: Απέρριψε την εξωπραγματική πρόταση της Αλ Χιλάλ

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει μεταγραφική «βόμβα» – Μία ανάσα από τον Χουάντσο Ερνγακόμεθ

Σοκ στο ελληνικό μπάσκετ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο παίκτης του Πανιωνίου, Ντόνοβαν Μάρσαλ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:02