search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:13
MENU CLOSE

Φωτιά στη Μαγνησία: Γκάφα από την ΕΡΤ – «Πέθανε» λάθος βοσκό και ζήτησε συγγνώμη

27.07.2023 21:19
foties2-new

Σε ένα σοβαρό λάθος υπέπεσε η ΕΡΤ, καθώς μετέδωσε ότι ο βοσκός που εμφανίστηκε στα πλάνα της, ήταν ο άνδρας που βρήκε τραγικό θάνατο από τη φωτιά στο Βελεστίνο Μαγνησίας.

«Οφείλουμε να προχωρήσουμε σε μία διόρθωση. Από λάθος πληροφόρηση ειπώθηκε ότι επρόκειτο για το ίδιο άτομο. Εν συνεχεία διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για λάθος. Ζητάμε συγγνώμη για αυτό το λάθος που έγινε υπό την πίεση των εξελίξεων την ώρα του ρεπορτάζ» ανέφερε η δημοσιογράφος Φρόσω Παύλου.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ την Τετάρτη (26/7) είχε σημειώσει ότι τον κτηνοτρόφο «του φωνάζαμε να φύγει από τα πρόβατα γιατί θα τον έπιανε η φωτιά. Η κάμερα της ΕΡΤ τον έχει απαθανατίσει την ώρα που προσπαθούσε να σώσει τα πρόβατά του και τον αδελφό του να τον τραβάει. Μόλις τώρα συνειδητοποίησα και ταυτοποίησα τον άνθρωπο που φωνάζαμε να φύγει γιατί θα καιγόταν».

Διαβάστε επίσης:

Action24: Με ανανεωμένο ενημερωτικό πρόγραμμα ξεκινά η νέα σεζόν

Στην κορυφή της τηλεθέασης το Mega την Τετάρτη

Το «Πάρα πέντε» κρατά τη «σημαία» της τηλεθέασης ψηλά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:12