search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:10
MENU CLOSE

«Survivor All Star II»: Συμπληρώνεται η λίστα με τους υποψήφιους παίχτες

27.07.2023 11:50
survivor_all_star_new

Σημείο αναφοράς και την ερχόμενη σεζόν θα αποτελεί το ριάλιτι σόου «Survivor All Star II» το οποίο, με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα σχετικά με τους σχεδιασμούς του καναλιού, θα βγαίνει στον αέρα έπειτα από την προβολή της σειράς «Οι Πανθέοι».

Για να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στον ανταγωνισμό, το ριάλιτι θα ξαναδοκιμάσει την περσινή συνταγή, παρά τα παρατράγουδα με οικειοθελείς αποχωρήσεις και αποβολές παικτών οι οποίες δεν σχετίζονταν με τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα.

Λέγεται ότι θα επιστρέψουν, στο ριάλιτι δήθεν επιβίωσης, παίκτες από «Survivor» προηγούμενων ετών με «ρεύμα» στους φανατικούς του προγράμματος αλλά και παίκτες από το περσινό πρόγραμμα, οι οποίοι κατά την παραγωγή δεν είχαν την ευκαιρία παραμονής που τους αναλογούσε στο περσινό «Survivor All Star».

Αν και υποτίθεται ότι «πιάστηκε» να παραβαίνει σοβαρό κανόνα του σόου η Κατερίνα Δαλάκα (με την Ασημίνα Χατζηανδρέου εντοπίστηκαν με κινητό στα χέρια) γι’ αυτό και αποβλήθηκε από το ριάλιτι (όπως και η Χατζηανδρέου) αν και στην πορεία παραδέχθηκε ότι «έσπασε» έναν ακόμα κανόνα η παραγωγή εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να την συμπεριλάβει στο νέο κύκλο του ριάλιτι για τη σεζόν 2023-2024.

Η παραγωγή θα ήθελε να επαναφέρει στην «δράση» και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Στα υπόψη επίσης είναι και ο Άρης Σοϊλέδης αλλά και ο Στάθης Σχίζας αλλά και ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Ηλία Γκότση.

Εικάζεται ότι για χάρη της τηλεθέασης η παραγωγή προτίθεται να αναπροσαρμόσει την επένδυση της στους παίκτες- εξετάζεται αύξηση του βδομαδιάτικου- που θέλει να προσελκύσει, ανεξαρτήτως του χρηματικού επάθλου και των άλλων ανταμοιβών για στόχους στην διαδικασία του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης:

«Σασμός»: Σταματάκης, το σεναριακό επίθετο του Μπισμπίκη – Δίψα για εκδίκηση

Τηλεθέαση: Ακλόνητο το «Παρα πέντε» στην κορυφή των προτιμήσεων

ERTFLIX: Σε λειτουργία νέα υπηρεσία για άτομα προβλήματα όρασης και ακοής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:09