Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το βράδυ της Τετάρτης (26/7) ένας 31χρονος άνδρας, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας κοντά στον λιμένα Κιάτου.
Στο σημείο, όπως αναφέρει το pelop.gr, έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου, που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας.
Διαβάστε επίσης:
Πανελλαδικές – Βάσεις 2023: Πού ανέβηκαν, πού υποχώρησαν – Όλοι οι πίνακες και τα στατιστικά
Τιθορέα: Σε σοβαρή κατάσταση μελισσοκόμος – Υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα στη χθεσινή φωτιά
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.