search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:32
MENU CLOSE

Το Twitter τρολάρει Νότη Μηταράκη: «Διακοπές στην Πάτμο ενώ καίγεται το σύμπαν; Έχω πάει»

28.07.2023 17:34
MHTARAKES3
Eurokinissi

Με τη μίνι θητεία της Λιζ Τρας και άλλες μικρές…θητείες συγκρίνουν οι χρήστες του Twitter αυτή του Νότη Μηταράκη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Κάποιοι αναφέρουν ότι το περασμά του θυμίζει αυτό του Κάρλος Κορμπεράν από τον Ολυμπιακό ενώ κάποιοι αναρωτιούνται και τι θα απογίνουν τα άλογα της έφιππης αστυνομίας μετά την παραίτησή του…

Η παραίτηση του Νότη Μηταράκη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έγινε γνωστή νωρίτερα σήμερα Παρασκευή (28.7.2023). Μεγάλος ήταν ο ντόρος που ξέσπασε μετά από δημοσίευμα που αποκάλυψε ότι έκανε διακοπές στην Πάτμο την ώρα που στη χώρα μαίνονται οι καστροφικές πυρκαγιές. Αυτό φαίνεται ήταν αρκετό για την κατατόμησή του.

Ανελέητη…καζούρα

Οι περισσότεροι άρχισαν να «τρολάρουν» τον Νότη Μηταράκη, παραφράζοντας την ατάκα της πρόσφατης διαφήμισης της Aegean: «Διακοπές στην Πάτμο ενώ καίγεται το σύμπαν; Έχω πάει». Άλλοι πάλι θυμήθηκαν τις εξαγγελίες του περί έφιππης αστυνομίας και αναρωτιούνται τι θα απογίνουν τα άλογα.

Την… τιμητική της στο τρολάρισμα έχει και η Λιζ Τρας, ο Κάρλος Κορμπεράν, ακόμη και ο Μπράιαν Κλαφ της Λιντς, σε ό,τι αφορά τις σύντομες θητείες που έχουν καταγραφεί.

Ένας άλλος χρήστης αναφέρει χαρακτηστικά ότι «Ο Νότης Μηταράκης έμεινε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όσο κρατάει και ένας γάμος του Απόστολου Γκλέτσου» ενώ ένας άλλος έγραψε την εξής ατάκα: «Και άμα δεν τους αρέσει, παίρνει το αλογάκι του και φεύγει».

Μερικά από τα πιο χαρακτηριστιά σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

Το δημοσίευμα της Καθημερινής «έκαψε» τον Μηταράκη – Πήγε διακοπές ενώ η χώρα καιγόταν

Άλλος χαβάς στην Άγκυρα, άλλος στην Αθήνα

Δημόσιος κανιβαλισμός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:29