search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:08
MENU CLOSE

Το δημοσίευμα της Καθημερινής «έκαψε» τον Μηταράκη – Πήγε διακοπές ενώ η χώρα καιγόταν

28.07.2023 14:03
notis_mitarakis277

Το «κάρφωμα» στον Νότη Μηταράκη από την Καθημερινή, με σχόλιο στη στήλη «Θεωρείο» αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο Μαξίμου και οδήγησε στην παραίτησή του.

Όπως ανέφερε νωρίτερα η εφημερίδα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρά το γεγονός ότι η χώρα περνούσε εφιαλτικές ώρες εξαιτίας των πυρκαγιών, δεν πτοήθηκε και ξεκίνησε κανονικά τις διακοπές του…

Συγκεκριμένα το αιχμηρό δημοσίευμα της Καθημερινής, αναφέρει:

«Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…», γράφει η εφημερίδα.

Διαβάστε επίσης:

Πιπέρι στη γλώσσα…

Δημόσιος κανιβαλισμός

Αχτσιόγλου: «Άδειασε» τον Πολάκη για τις αιχμές για τους δημοσιογράφους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:59