search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:28
MENU CLOSE

Κρήτη: Νεκρός 55χρονος σε ρεματιά – Επέστρεφε από γλέντι βάφτισης

29.07.2023 20:35
vaftisi_kriti_troxaio

Νεκρός σε ρεματιά, μέσα σε Ι.Χ., βρέθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 55χρονος που επέστρεφε από γλέντι βάφτισης, στην Κρήτη.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στην επαρχιακή οδό Μυρτιάς – Σκαλανίου στον Δήμο Ηρακλείου και αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση.

Σύμφωνα με το flashnews, οκτώ πυροσβέστες με δυο οχήματα απεγκλώβισαν τον 55χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με την τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα, ο 55χρονος είχε ταξιδέψει από την Αθήνα στην Κρήτη για να πάει σε βάφτιση. Όμως νωρίς το πρωί του Σαββάτου, δεν έδωσε σημεία ζωής και οι οικείοι του που ανησύχησαν ενημέρωσαν τις Αρχές που ξεκίνησαν τις αναζητήσεις.

Μέσω του GPS που διάθετε το επαγγελματικό όχημα, οι Αρχές εντόπισαν το σημείο του δυστυχήματος και τον άτυχο 55χρονο ο οποίος φαίνεται ότι φεύγοντας από τη βάφτιση έχασε τον έλεγχο του οχήματός του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Διαβάστε επίσης:

Missing Alert: Εξαφάνιση 54χρονου στο κέντρο της Αθήνας

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Πέθανε ο 22χρονος πολυτραυματίας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ

Φωτιά στην Ηλεία: Καλύτερη εικόνα σε Παλαιοβαρβάσαινα, Σαλμώνη και Αρχαία Ολυμπία – Προσαγωγή υπόπτου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:24